"Děložní tonizace zachyceny" a "VB hmatný". To znamená?
Ahoj holky, nevíte prosím některá, co znamenají tyto pojmy? Napsal mi je doktor do zprávy, když jsem byla v nemocnici na kontrole........ a nevím, co znamenají.......??? nemáte některá podobnou zkušenost?
Nebo nevíte, kde se to dá zjistit? na vyhledavačích nikde na netu to prostě nemůžu a nemůžu najít .......
Ahoj Paolin - díky za odpověď. Jo, monitor mi dělali - PA se mě i ptala, zda mi netvrdne bříško, ale já nic necítila..... ptala se mě pak ještě jednou nebo dokonce dvakrát..... ale já fakt žádné tvrdnutí neměla - tak mě to trochu zneklidnilo, že se mě ptá pořád na to stejné ........... ale o stazích neříkala nic.....
To "VB hmatný" fakt netuším co je. Zkoušela jsem najít právě nějakou poradnu porodní báby..... ale nic jsem nenašla. No, tak každopádně asi je vše v pořádku, protože doktor mě poslal domů, že je vše ok - ale víš jak - zajímalo mě, co to na té zprávě je a proč se mě PA pořád ptala na to tvrdnoucí bříško..... Tak díky moc za odpověď

no, mne naposledy doktorka rikala, ze mam tonizovanou delohu. tzn., ze je podrazdena, tvrdnouci.
predpokladam, ze ti delali monitor a tak si myslim, ze jsi na vyslednem grafu mela stahy. VB hmatny...neni to treba
hlavicka mimca..?
zkus napsat do volne diskuse, poradna prodni babicky nebo tak nejak 😉