Dovolená u moře na začátku těhotenství?
Ahooj holky ..chtela jsem se zeptat ..byla jste nektera na dovolene u more na zacatku tehotenstvi ?letecky ?jaky to bylo ?uzily jste si to ?Nebo se radsi na to vykaslat a pockat ?🤔
Pokud nemáš nějaké potíže, klidně leť 🙂.
Kdybys to měla prozvracet, vyprdla bych se na to.
@luuc5 ja jsem byla cca v 6-7 tt a na to ze mi bylo blbe tak jsem si to uzila☺️ Ale mam tada more,drinky,courani vsude mozne a to neslo😂 ale jestli chce syn jela bych urcite☺️
kamarádka potratila na dovolené v Řecku (v prvním trimestru) a musela na kyretáž, v nemocnici nikdo nemluvil anglicky, prý otřesný zážitek
@luuc5 ja jsem taky letela. O tehotenstvi jsem se dozvedela tri dny pred odletem. Tehdy jsem si rekla, ze pokud to je v poradku a ma to byt v poradku, bude to dobre. Zaroven jsem ale odjizdela pro jistotu i se seznamem gynekologickych ordinaci v okoli pro pripad, ze by se to podelalo. Tehotenstvi dopadlo dobre, dovolenou jsem si uzila, jen se mi cca v pulce tydne udelalo zle a prestalo mi chutnat jidlo v hotelu
@michaelarousova faakt ?taky tak jsem ..porad vaham ..je jasny ,ze si to neuziju jak normalne ..ale ja to ve stinu preziju ..jen aby mi nebylo celou dobu tam blbe noo
@lucykote
v nemocnicich kde jsou turisti byvaji tlumocnici,staci si o nej rict
@luuc5 asi taky zalezi kam☺️Treba uplne do egypta,tuniska bych nejela..a hlavne bych jeste si chtela uzit dovcu se synem nez se mimco narodi☺️ Me teda to tehu nakonec nedopadlo sle jsem si jista ,ze tim to nebylo☺️
@michaelarousova do Turecka prave ..a tam ani nevim jak to je v nemocnici treba 🙄
@luuc5 ja byla v recku a ani tam to zdravitnictvi neni buhvi jake 😂 sle vibec jsem na to nemyslela a snazila se to v ramci moznosti uzit☺️
@luuc5 urcite bych jela, muj nazor je ze pokud se to ma podelat (potrat) tak se tak muze stat i kdyz budes nehnute lezet s nohama nahore, pokud je tehotenstvi zdrave, nemuze dovolena uskodit, ja byla v 7-9tt v albanii , bylo mi neustale blivno, zvracela jsem asi jenom 2 krat, ale i tak jsem si to uzila, ve stinu na lehatku… hezkou dovolenou!
@michaelarousova to je pravda ..tak uvidimee ..😁je jedno jestli se valim doma nebo u vody ne ?😂
@luuc5 mylsik ze je lepsi se valet u te vody😂
@michaelarousova ze jo ?😂taky bych rekla ..bo a kdyztak budu lezet na pokoji 🙈
@luuc5 ono taky zskezi jak je cloveku blbe..me bylo spatne ,ale nezvracela jsem…ted jsem tehotna a nejela bych ani za milion😂bobe mi bylo silene…
@michaelarousova me je taky blbe ale nezvracim ..😁a doufam ,ze to co nejdriv prejdee ..🙄tak si tak rikam kdyby jsme leteli na konci srpna tak uz to bude pohoda 😂
My jsme chtěli jet do Chorvatska nebo Itálie, ale je mi pořád zle, takže jsme to odpiskali. Jsem v 15tt.
Já jsem byla v prvním těhotenství letecky v Řecku, cca 9.tt. Poprvé v letadle a nervy velký. Zvládli jsme to. Jinak jsem se na to ptala i Dr. a ta řekla, že můžu v klidu a ať si dovolenou užiju. Mě bylo celkem i špatně, ale změna prostředí a jiná strava mi udělala dobře 😃 Jinak jsem se opalovala, ale nijak přehnaně. Takže bych se nebála a na dovolenou vyrazila 😉
@t_e_r_k_a a mně to třeba můj Dr (je to kamarád) rozmlouval, že za ty nervy mi to nestoji... Ale on mi zná dobře, ví, čím jsem si prošla, tak možná proto...

@luuc5 ahoj, loni jsem byla v prvním trimestru v Chorvatsku. Nebylo to letecky teda, ale 16h autobusem, a užila jsem si to. Akorát cestu zpatky jsem prozvracela, jinak mi bylo dobře 🙂 ale každý těhotenství je jiný, musíš se stejně rozhodnout podle sebe 🙂