icon

Femibion vs. Superfolin, co je lepší při MTHFR?

mari90
12. říj 2017

Co je prosim lepsi pri MTHFR? Nebo je to stejne?

meggie17
12. říj 2017

Já brala superfolin a byla sem spokojená 🙂

badyr
12. říj 2017

Beru femibion a nemám problém, jen ho beru až po jídle, na prázdný žaludek mi nedělal dobře😉

janyshka
12. říj 2017

Oba preparáty obsahují již aktivní formu kyseliny listové, která je důležitá pro ženy s mutací MTHFR, které nejsou schopné běžnou listovku dostatečně metabolizovat.
A jelikož jsem ambasadorkou Femibionu, tak samozřejmě doporučím Femibion 🙂
A když mi pošlete adresu, tak Vám nechám poslat i týdenní balení na vyzkoušení 🙂

erenarde
13. říj 2017

Asi to není úplně odpověď na tvůj problém, ale po femibionu si mi neskutečně zhoršila pleť, tak jsem ho vyměnila za Nosifol a je to v pořádku 🙂

mojetyna
29. dub 2018

Nevíte, jestli je nutné při MTHFR (heterozygot.) + hyperhomocysteinémii brát Superfolin denně až do konce těhotenství nebo jen v prvním trimestru? Mám strach, že by dítě bylo moc velké (co tak čtu, tak po každodenním jezení těhotenstkých vitamínů se ty děti rodí i 5kg!).

erenarde
29. dub 2018

@mojetyna Myslim, ze je to nesmysl. Ptala jsem se na to sve gynekolozky i gynekologa v nemocnici pri 1. screeningu a oba to vyvratili. Beru Nosifol uz 8mesicu a podle vsech UTZ mam normalne velike miminko.

janyshka
30. dub 2018

U MTHFR mutace je zhoršená funkce vstřebávání kyseliny listové v její normální formě, proto je důležité užívat přípravky s kyselinou listové v její již aktivní podobě. Femibion i Superfolin tuto podobu obsahují.
Co se týče ,,vyžraných´´ dětí, tak to opravdu není po vitamínech. Je to mýtus.

martinides
17. kvě 2018

taky si myslím, že vitamíny a doplňky stravy s tím nemají nic společného, Pokud je maminka v těhotenství v pořádku a hezky papá zdravou stravu a bere doplňky stravy, není důvod aby mimi nebylo v pořádku.