Gravimilk, kdy během těhotenství je ho dobré pít?

petra57
24. bře 2016

Dobrý den maminky, chtěla bych se zeptat, zda některá pijete Gravimilk. Já neberu ani jsem nebrala vitamíny pro těhotné. Nyní jsem ve 26tt a poslední cca 2 měsíce piju Gravimilk. Nepiju ho naprosto pravidelně, ale minimálně obden. Neřešila jste to některá třeba s doktorem, jestli je ten Gravimilk dobrý... Jestli by se neměl pít třeba jen na začátku, jestli po něm mimčo nemůže moc růst... atd.

Moc díky 🙂

sara84
24. bře 2016

Ja ho pila az po porodu, na podporu laktace..

soyevita
24. bře 2016

@petra57 Já ho taky pila až po porodu. Ale kamarádka ho pije misto vitamínu občas od začátku těhotenství.A nemyslím si,že by mimčo vyrostlo nějak víc.Není nijak vědecky podložené,že užívání vitamínu zvyšuje porodní váhu.

pratensis
24. bře 2016

Já ho pila docela dlouho, ale objevila jsem ho až po porodu, když jsem potřebovala podpořit laktaci. Taky si nemyslím, že by z toho mimčo nějak víc rostlo nebo to jinak škodilo. Kromě vitamínů jsou tam i různé minerály a podle mě to je pořád přirozenější forma příjmu, než v tabletkách. Bohužel, co změnili recepturu, tak mi Gravimilk vyloženě nechutná a dělalo se mi při jeho pití špatně, ještě jsem ani nebyla podruhé těhotná. ☹

soyevita
24. bře 2016

@pratensis Já ho kamarádce vychvalovala,před 11lety jsem na něm úplně ujížděla🙂))).Teď se dělá pod Sunarem a vůbec mi nechutná.Už to není ono

pratensis
25. bře 2016

@soyevita Já na něm měla úplně závislost, ale co ho změnili, tak nehrozí. 🙂

petra57
autor
30. bře 2016

Děkuji za názory 🙂 já se pochopitelně snažím jíst zdravěji, než před těhu... a Gravimilk mi přišel taky přirozenější, než tabletky 🙂

tekame
30. bře 2016

Nám říkala porodní asistentka, že když už nic jiného, tak se díky Gravimilku aspoň dodržuje pitný režim, když se kojí - že se napít většinou zapomíná a takhle do sebe dostaneš pravidelně tekutiny.

soniacer
20. črc 2017
Uživatel soniacer je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od soniacer.

Mně se o gravimilku zmínila právě doktorka a ti vědí, co tyto doplňky obsahují. Pila jsem ho od sedmého měsíce těhotenství a ještě pokračuju, protože stále kojím. Malé jsou tři měsíce a mám hezké prospívající miminkou s váhou naprosto v normě 🙂 na miminko gravimilk nemá vliv, má to hlavně vliv na tvorbu mléka ;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru