Holky, ono z toho něco bude 🙂
Tak testy vysly pozitivne, krevni testy take. Ted nezbyva nez cekat na tecka na ultrazvuku. Podle vypoctu od ovulace musim byt asi 25-30 dni tehotna.
Neprijemne bolesti v podbrisku jsou porad mene posledni dva tydny to bylo horsi. Bolesti v zadech v krizi jsou jeste porad. Asi 4.ty den me zacinaji bolet bradavky ( hlavne kdyz se postavi 🙂). A prijdou mi strasne teple. Posledni tri dny jsem mela porad hlad. Dneska rano jsem mela problem do sebe nasoukat housku, mela jsem hlad, ale naprosta nechut. Po cely den divne od zaludku a jidlo jen neco malinko jsem do sebe nasoukala docela s nechuti.
Ted me spis zajima cemu se mam vyhybat z potravin a na cem muzu pridat?
Za kazdou radu budu moc vdecna, v cizine jsem bez rodiny a pratel. A jsem na tehotenstvi docela sama, takze zensky radte :-*

Jasně, hrnek čaje nebo kafe denně nikomu neuškodí, koukni kolik kofeinu obsahuje a kolik je maximální doporučená dávka v těhotenství. Já ty přehnaně úzkostlivý matky nechápu, mě by nebavilo se tak strašně hlídat, všechno si zakazovat. Jako žádnej čaj, žádnej sýr, max. jeden kousek ovoce za den...to je na hlavu. Samozřejmě se hlídat před salmonelou a tak, ale jinak bych jedla a pila na co máš chuť. Stresovat se s tím vším je horší.
A s tím létáním - já poprvé letěla ,když jsem ještě ani nevěděla, že jsem těhotná, pak ještě několikrát, naposledy myslím ve 24. tt. a doktorka říkala, že je to ok. A bylo to ok 🙂

@ivatko0406 řeknu ti to , jak mi bylo řečeno... černý a zelený čaj obsahují látky teiny, které jsou příbuzné z kofeinem...to určitě znáš, že zelený čaj se nesmí pít na noc atd. Takže jeho pití není vůbec vhodné http://cs.medlicker.com/384-velky-pruvodce-piti... ..tady si to přečti..ale jako malý šálek není na škodu..ale já ho raději nepila vůbec .. stejně mi moc nechutná..😀😀