icon

Jak říct lékaři o těhotenství a kdy na kontrolu?

10. pro 2023

Ahoj, asi to zní opravdu blbě ale jak říct doktorovi že jsem těhotná? 🙈 Vůbec nevím jak na to...
Jak jste hlásili těhotenství u doktora vy ?? 😄
A kdy jít na kontrolu ? Děkuju za rady pro budoucí mámu 🤞🏼

areh
10. pro 2023

Zavolej, řekni, že máš pozitivní těhotenský test a objednej se. Většinou objednávají kolem 6. týdne těhotenství.

andelka
10. pro 2023

Zavolat, říct,že je pozitivní test,kdy byla poslední ms a objednat se. Většinou objednávají kolem 6 TT, někdy až 7 TT, aby bylo srdíčko.

klokanka31
10. pro 2023

Řekla jsem že mám pozitivní test 😊

nikolite
10. pro 2023

Dobrý den, chci se objednat na vyšetření mám "5" dní zpozdění a pozitivní těhotenský test .... co víc na tom chceš vymyslet ? 🙃 Sestřička si už dopočítá na kdy tě objedná ...

palja
10. pro 2023

Jak je už psáno, zavoláš, řekneš, že jsi měla pozitivní těhot. test, nahlasis datum poslední menstruace a podle toho tě objednají 🙂

gdpr
10. pro 2023

Keď som mala pozitívny test som volala a 1kontrolu som mala v 8tt. Väčšinou vždy najskôr na 6 objednávajú na prvú kontrolu

gruyerre
10. pro 2023

Řekni, že jsi těhotná

michaela666
10. pro 2023

Pokud doktor není otcem tak přesně jak píšou holky.
Volala jsem, že mám zpoždění a pozitivní test. Sestra si zapíše a až přijdeš na prohlídku, tak doktor už bude informovaný od ní kvůli čemu jdeš.

lencaa11
10. pro 2023

Zavolat na gyndu říct že vám vyšel test a oni si vás pozvou ještě se max můžou zeptat zda si mimco necháte aby věděli kdy si vás mají pozvat a tím víc bych to neresila

marketa1218
10. pro 2023

No úplně normálně , zavolat, že máte pozitivní těhotenský test....