Jak uchovat těhotenský ultrazvukový snímek bez vyblednutí?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat hodně lidí mi říká že těhotenský ultrazvukový snímek za nějakou dobu vybledne a že je lepší si ho vyfotit a udělat si fotku? Jelikož se v tom nevyznám tak se zeptám radši jestli to tak je . Dekuji za odpovědi .
@nika112233 mám všechny krásné jako nové uložené ve složce a neblednou
@jana5382 děkuji
Presne tak. Pokud to ulozit do temna,treba zabres do alba tak se uchova pekne a prezije te 🙂
Muzes zalaminovat, ale pouze studenou laminaci! Teplá by to znicila! Ale lepsi je proste vyfotit.
Presne tak. Pokud to ulozit do temna,treba zabres do alba tak se uchova pekne a prezije te 🙂
@hanka_12345 Dekuji 🤗
Muzes zalaminovat, ale pouze studenou laminaci! Teplá by to znicila! Ale lepsi je proste vyfotit.
@klpoiu Děkuji 🙂
Ja tu mam snímky pres 10 let stare a nic nevybledlo. Jsou teda zavřené v albu, nemam to nikde vystavené na slunicku no.
@nika112233 mám všechny z roku 2010 + 2012 mám je v papírové obálce a jsou úplně v pohodě. Nic nebledne.
Ja tu mam snímky pres 10 let stare a nic nevybledlo. Jsou teda zavřené v albu, nemam to nikde vystavené na slunicku no.
@krisstina93 Děkuji taky jsem je právě dala do alba
@nika112233 mám všechny z roku 2010 + 2012 mám je v papírové obálce a jsou úplně v pohodě. Nic nebledne.
@glimmer Děkuji 🙂

@nika112233 mám všechny krásné jako nové uložené ve složce a neblednou