icon

Jak zastavit mlezivo a úlevu od pnutí prsou?

petka203
15. bře 2025

Dobrý den,

v úterý jsem byla na vyvolávání porodu/potratu ve 14tt z duvodu VVV plodu. Poté následovala revize. V nemocnici mi žádné leky nedali, ani se o tom mezminili, že by něco takového mohlo nastat. Včera jsem byla u své gynekolozky, které jsem se zmínila, že mám bolestivé pnutí v prsou. Na to mi řekla, že to se teď může stávat, že se mi zblaznily hormony. Dnes ráno mi z jednoho prsu začalo vytekat asi mlezivo, je možné to nějak zastavit nebo to zmizí samo? Děkuji moc za jakoukoliv radu. Vůbec mi to k mému ps chickemu stavu nepřidá:(

lencaa11
15. bře 2025

@petka203 nebrala bych žádné prášky jsou na předpis nechala bych tělo se srovnat dala bych si čaj a počkala po 6 neděli

martulka88
15. bře 2025

@petka203 Můžeš léky, já je dostala po porodu mrtvého syna. Ale já byla 38tt, je to driják. Ve tvém případě bych si tzv.zavazovala prsa a ledovala. Tělo se s tím popere samo.

rickym
15. bře 2025

Mě dali po ukončení kvůli VVV v 16tt hned v porodnici léky na ukončení laktace. Ale jsou na to i nějaká homeopatika myslím.. ale název nevím. Drž se🍀🙏

leslieth
16. bře 2025

Ahoj, já po potratu v 16tt dostala v nemocnici injekci, díky které se mi tvorba mléka zastavila.

petka203
autor
17. bře 2025

@leslieth Ahoj, mně právě nic nedali a ani se nezmínili. Dnes jedu ke své doktorce, takže se jí na to zeptám.

lenerka1
18. bře 2025

Z babských rad by mohl pomoci mátový či šalvějový čaj (s šalvějí nepřehánět, ve vysokých dávkách může být halucinogenní).