Jaké knihy o těhotenství doporučujete?
Krásné ráno,
prosím o radu ženy🙂 jaká knížka Vám nejvíce dala o těhotenství, mateřství, porodu?
Nevím, kde začít a ráda bych se vzdělávala.
Popř. nějaký dobrý YouTube kanál, webovky, instalace profil.
Děkuju a hezký den 🙂
Moje sestra četla před porodem Znovuzrozený porod od M. Odenta, to se jí líbilo. Vím, že četla ještě Zázrak porodu od Ina May Gaskin, říkala, že to už je trochu víc alternativnější. Takže to nemusí sednout úplně každé.
Já jsem jí četla Znovuzrozený porod také, ale ještě jsem nerodila, nicméně se mi moc líbilo jak je tam o porodu psáno.
@levandule_k moc děkuji za zpětnou vazbu 🙂
Mně se líbilo K porodu bez obav
Hypnoporod je super🙏❤️
Hypnoporod, Aby porod nebolel, Zdravé těhotenství, přirozený porod a Zázrak porodu...tyhle byly pro mě top. A pak ještě projít si stránky mamily o kojení 😉
Ja necetla knihu zadnou, krome Vulvoz porodni asistenky, coz neni moc priprava na porod🙂 na insta mojeporodniasistentka a majka stankova
Znovuzrozený porod od Odenta, ale není skoro k sehnání 🙈 Praktické info pak podcast Pindy z gyndy 😃

Moje sestra četla před porodem Znovuzrozený porod od M. Odenta, to se jí líbilo. Vím, že četla ještě Zázrak porodu od Ina May Gaskin, říkala, že to už je trochu víc alternativnější. Takže to nemusí sednout úplně každé.
Já jsem jí četla Znovuzrozený porod také, ale ještě jsem nerodila, nicméně se mi moc líbilo jak je tam o porodu psáno.