icon

Jaké vitamíny v těhotenství užívat?

bergina
17. únor 2014

Zdravím všechny, mam prosbicku. Zjistila jsem, že jsem těhotná a potřebovala bych poradit co se týče vitamínů nebo prášku pro lepší vývoj plodu a samozřejmě vitamíny i pro me.. Slyšela jsem ale, že po užívání vitamínů jsou pak po porodu děti přerostlé. Jinak jsem alergická a moc ovoce nemohu a částečně ani zeleninu ne. Děkuji moc 🙂

zuzlinka92
17. únor 2014

Já používala GS MAMAVIT a mám zdravé miminko 😉

lv
17. únor 2014

Kyselinu listovou..pokud tedy nemáš nejpestřejší stravu, tak nějaký Mamavit, staci obden.

kamino
17. únor 2014

Ja brala listovku a mamavit. Dite o.k.

siskinka
17. únor 2014

Od zjištění těhotenství beru Femibion, do cca 12.tt Femibion 800 a od cca 13.tt Femibion 400
http://www.femibion.cz/produkty/pro-materstvi-a...

bergina
autor
17. únor 2014

Děkuji Vám moc..

klouzek
17. únor 2014

Já první 3 měsíce brala femibion 800 a pak až do porodu chytré miminko,syn se mi narodil s váhou necelých 2900g a to byl v termínu,není se čeho bát,nevěř všemu co se povídá

laurital
17. únor 2014

První tři měsíce jsem brala listovku a pak Mamavit, ne zcela pravidelně.Dcera měla cca 3300g.

lenus202
17. únor 2014

Já beru celou dobu Spirulinu, po Mamavitu jsem hodně zvracela...

gosa22
17. únor 2014

já brala Folgravid a produkty Energy...po porodu mi dr v nemocnici řekl, že stačí brát jen první trimestr, pak se rodí často větší děti jako u nás... 4 kg přirozený porod 🙂

vera_p
17. únor 2014

Ahoj já první tři měsíce Femibion 800, pak Gravital a teď už měsíc Femibion 400. Pověry o velkých dětech sou fakt pověry, stačí v těhu nenabrat 20 kg a prcek taky nebude cvalík.

pinoookijo
Odpověď byla odstraněná