icon

Jaký šampon bez sulfátů používat v těhotenství?

29. čer 2025

Ahojte, právě jsem zjistila, že se nemají v těhotenství používat šampony se sulfáty. Jenomže skoro každý šampon to obsahuje, je to ta pěnivá složka.. Ja mám vlasy po melíru, suché, špatné.. Nevím jaký šampon vymyslet a zda to vůbec řešit.. Řešily stě to v těhu, nebo používaly na co stě zvyklé?

lencaa11
29. čer 2025

Vždy jsem používala šampon normálně ten který i před těhotenstvím

krisstina93
29. čer 2025

Šampon bych fakt nehrotila. Pokud nechceš se sulfáty, používejte třeba dětské, ty by je mít neměly, ja je používám na kudrnaté vlasy, těm sulfáty škodí.

jaja01k
29. čer 2025

Používala jsem to co běžně, takže zřejmě se sulfáty, složení jsem nikdy nezkoumala. A netušila jsem, že by se to nemělo.

drep
29. čer 2025

Tehdy jsem používala normálně to, co před těhotenstvím, ale tři roky jsem na cgm a používám bezsulfátové šampony a je to mnohem lepší celkově.

fouskovi
29. čer 2025

Hlavně klid a vše bude v pohodě

reeeza
29. čer 2025

Já si šampóny i sprcháče vždy kupuju ve zdravé výživě. I před těhu. Ty sulfát nemají

patypresdevaty
30. čer 2025

Tak to slyším prvně 🙂 Na bezsulfátové jsem přešla až nedávno, jak jsem přičichla k CGM, v těhotenství jsem to neřešila

anpineapple
30. čer 2025

Já používala i před tehu především přírodní kosmetiku. Pokud nechceš úplně nic draheho, tak klidně koukni do DM na značku Alverde, ta vychází taky celkem dobre.

eldoradoh
30. čer 2025

Tady se nějak roztrhl pytel s těmi dotazy o těhotenství. Minulý týden indukční deska, teď tohle..