Jaký šampon bez sulfátů používat v těhotenství?
Ahojte, právě jsem zjistila, že se nemají v těhotenství používat šampony se sulfáty. Jenomže skoro každý šampon to obsahuje, je to ta pěnivá složka.. Ja mám vlasy po melíru, suché, špatné.. Nevím jaký šampon vymyslet a zda to vůbec řešit.. Řešily stě to v těhu, nebo používaly na co stě zvyklé?
Šampon bych fakt nehrotila. Pokud nechceš se sulfáty, používejte třeba dětské, ty by je mít neměly, ja je používám na kudrnaté vlasy, těm sulfáty škodí.
Používala jsem to co běžně, takže zřejmě se sulfáty, složení jsem nikdy nezkoumala. A netušila jsem, že by se to nemělo.
Tehdy jsem používala normálně to, co před těhotenstvím, ale tři roky jsem na cgm a používám bezsulfátové šampony a je to mnohem lepší celkově.
Hlavně klid a vše bude v pohodě
Já si šampóny i sprcháče vždy kupuju ve zdravé výživě. I před těhu. Ty sulfát nemají
Tak to slyším prvně 🙂 Na bezsulfátové jsem přešla až nedávno, jak jsem přičichla k CGM, v těhotenství jsem to neřešila
Já používala i před tehu především přírodní kosmetiku. Pokud nechceš úplně nic draheho, tak klidně koukni do DM na značku Alverde, ta vychází taky celkem dobre.
Tady se nějak roztrhl pytel s těmi dotazy o těhotenství. Minulý týden indukční deska, teď tohle..

Vždy jsem používala šampon normálně ten který i před těhotenstvím