icon

Je dynamika růstu hCG u těhotenství v normě?

beranek1996
27. říj 2022

Dobrý den, maminky,
jako asi každá prvorodička si i přes veškerou snahu procházím stresem, aby s miminkem bylo všechno v pořádku. Jsem po operaci velké cysty v 12/2021, a měli jsme docela strach, že kvůli neprůchodnosti vaječníků budeme muset na IVF. Nakonec se na nás ale štěstí usmálo.

Poslední MS: 21.září ( přišla o několik dní později, měla jsem těžký průběh covidu )
Ovulaci jsem si nesledovala, cyklus mám vcelku pravidelný 27 - 28 dní, můj tip na oplodnění je ale 2.října nebo 5.října, mezitím si tatínek dovolil odcestovat do zahraničí, takže mězi těmi dvěma dny jsme byla na suchu 🙂 Tím, že ovulaci jsme úplně nehlídali, můžeme být ale samozřejmě úplně jinak, já to na sobě prostě nepoznám...

Testovala jsem viz.obrázek, čekám na první návštěvu u lekářky ( jsem objednaná na 2.týden v listopadu ), a samozřejmě mám obavy, jestli hcg roste dostatečně rychle. Přijde vám dle fotky OK? Původně jsem chtěla na testy z krve jako samoplátce, ale asi bych jen podpořila ty nervíky 🙂

Děkuji za odpovědi, a všem hlavně hodně zdraví! 🙂

Je dynamika růstu hCG u těhotenství v normě?
lencaa11
27. říj 2022

@beranek1996 proč jsou testy mazané druhé čárky jinak bych řekla že testy jsou ok že čárky jsou silné podle testu se to moc nepozná to bych řekla že odběr krve každé dva dny jako samoplatce by ukázalo víc ale stejně stim nic extra ženě neřekne víc až u lékaře ☘️☘️

beranek1996
autor
27. říj 2022

@lencaa11 teď na to koukám, posílala jsem to takhle ráno partnerovi, protože furt zkoumá i tu testovací čárku :D

dasipe
27. říj 2022

Máš tam dálnice jako prase, takže jsi těhotná, vše vypadá skvěle 🙂

jjasmina
27. říj 2022

@beranek1996 Vypada to dobře, jinak každý test je jiný, těhotná jsi a jestli je vše v pořádku ukáženaž ultrazvuk a ne silici testy. mnoho zdaru

rosalline
27. říj 2022

Výraznější už být ani nemůže…. 👍

beranek1996
autor
27. říj 2022

Všem moc děkuju, je to fakt výzva, neřešit, nestresovat, jenom užívat. Tak snad na prvním ultrazvuku i na všech ostatních všechno dobře dopadne. Držím moc palce všem, co se snaží, i těm, co se jako já, snaží nemít strach 🙂

bejuna29
27. říj 2022

@beranek1996 testovat bys měla stejnou značkou, jinak to nemá smysl, každá značka má jiné množství barviva. jinak ani skvěle sílící čárka nevypovídá nic o prosperitě těhotenství...musíš vydržet do kontroly. už netestuj, to je zbytečný stres navíc, a užívej si těhotenství a věř, že je všechno tak, jak má být 🙂