Je kohoutková voda bezpečná v těhotenství a při kojení?
Pili jste během těhotenství a při kojení kohoutkovou vodu?
A používali jste nějakou filtrační konvici nebo tak?
Zalezi na kvalite vody, doporucuju si nechat udelat rozbor.
(My mame extremne spatnou vodu. Fakt mazec, ze to muze projit jako pitna 🙈 a to je navic nejdrazsi v republice...Uvazujem o filtraci do stupacek, nici nam to baterie, odpady, pracku, mycku a v neposledni rade zdravi a zuby... )
Takze my mame filtracni konvici a detem az do 2 let jsem kupovala kojeneckou vodu v 5l barelech
Pila jsem klasiku vodu z kohoutku .Těhotenství není nemoc 🙂 Teď se vše tak hrozně řeší .Pokud máte pitnou vodu tak v pohodě můžete pít .
Ano. Máme tvrdou vodu, filtrační konvici používám - hlavně na vodu do kávovaru a rychlovarné konvice, žehličky.
Klasickou kohoutkovku (Praha) jsem pila celé těhotenství i kojení a i my byla doporučena k dělání UM (v porodnici). Syn teda byl na UM doma asi půl dne, než se kejení konečně chytlo, ale laheb kojenecké vody jsme za celý život koupili jedinou.
Pila a UM mliko jsem taky varila z kohoutkove vody.Kdybys videla jak se ta voda v lahvich nekdy v supermarketech skladuje tak bys ji taky nekoupila.
Normálně piju kohoutkovou, ale v těhotenství mi nechutnala. Tak jsem si koupila filtrační konvici, abyč Britu a pila jsem filtrovanou. Chutnala mi mnohem víc.
Pila sem ji normálně, dávám ji pít i dětem, konvici nemám. Co by na te vodě mělo byt škodlivého? Balena v plastu, co se v tomhle počasí vali dny až týdny na slunci bude daleko větší hnus.
Jisteze. Přijde ti lepší balená voda v plastu, která stojí bůhví jak dlouho kdoví kde na slunci a je v ni namnozeno kde co a nikdo už to nekontroluje? Nebo snad raději slazené patoky? Nehledejme vědu tam, kde není. Žijeme v 21. století uprostřed civilizovaného světa, zrovna voda je tady přísně kontrolována a vůbec nedává smysl kolem toho dělat nějaké tanečky.
@prejeta_zaba no vlastne jsou porad snizovany limity, aby voda mohla byt dal oznacovana za pitnou...
Obcas jsem driv konvici pouzila ale cely zivot pouzivam vodu z kohoutku ...a i detem od te doby co pili bidu jsem jim ji davala - neprevarenou
Já vodu z kohoutku normálně piju, v těhotenství taky. Obě děti od narození na UM a to dělám do roka z kojenecké vody. Pak už taky z kohoutku, nepřevařuju nic.

No jasně. Co jiného. I kojeným dětem jsem od půl roku dávala normální kohoutkovou vodu.