icon

Je problém, když se otěhotní a bere se antikoncepce?

cassis1
17. kvě 2015

Zajímá mne jak velký může být problém, když se otěhotní a bere se antikoncepce, na zdravý vývoj miminka? Děkuji

andrrriiik
17. kvě 2015

Žádný.Tys otěhotněla přes HA?

cassis1
autor
17. kvě 2015

Opravdu....já si to myslím ale potvrezno to nemám a teda já je brala nebrala....no a teď teda jsem z toho celkem špatná, že jestli jsem opravdu těhu jaký by mohla mít vliv na vývoj plodu neb já žila v tom, že i zásadní.

andrrriiik
17. kvě 2015

@cassis1 Neboj,opravdu se nic nestane.Tolik žen otěhotnělo přes HA,a mají zdravé děti.Mezi nimi i jedna moje kamarádka 😉

terezapetrova
18. kvě 2015

@cassis1 tak ja třeba otěhotněla přes HA a mame moře problému, ale to už Ti nikdo neřekne jestli za to HA muže a jak vidno někomu vubec neuškodí tak žádný stres 🙂

veronika182
18. kvě 2015

Podle toho, co jsem viděla cca před měsícem v Sama Doma, tak to problém není - nepředstavuje to dle genetiků žádná rizika pro plod ani matku.

anina32
18. kvě 2015

Kamarádka vynechala jen jednu tabletku a byly z toho dvojčata. Holky jsou v pořádku, zdravé, už chodí do školy.

hollybelly
18. kvě 2015

má dcera byla počata přes HA (díky antibiotikům, přítel si prý dá pozor, no a asi nedal 😀 ) je naprosto zdravá, těhotenství bylo úplně bez problémů 🙂