icon

Je únik tekutiny znakem úniku vody nebo moči?

lucaaaaaaqa
24. čer 2025

Ahoj
Holky včera sem byla na kontrole bolelo mě snad všechno co mohlo. Tak radši sem jela
Nakonec vše ok pohyby nic ale prý je tam
V pořádku rikala sem ji že bud čůrám nebo mi utíká voda na to mi řekla ze ji je tam
Dost. Ale k věci od včera co sem přijela je to horší celou noc sem nespala protoze ze me pořád něco teče myslíte ze jako fakt neudržím moc? Nebo je to voda? Vubec nevim co stim jestli jet znovu proste nebo jak. Jen se otočím na bok a vyteče ze me neco. Nemate to někdo tak? Dekuji

lencaa11
24. čer 2025

@lucaaaaaaqa jela bych znovu ať udělají test dej te si vložku a ať se podívají i na spodek

lucaaaaaaqa
autor
24. čer 2025
@lencaa11

@lucaaaaaaqa jela bych znovu ať udělají test dej te si vložku a ať se podívají i na spodek

@lencaa11 jenže já už jsem tady na krvi a vložku sem si nevzala blbec.. tak proto se ptám jestli tam zajít nebo radši ne když ji nemám

aiky33
24. čer 2025
@lucaaaaaaqa

@lencaa11 jenže já už jsem tady na krvi a vložku sem si nevzala blbec.. tak proto se ptám jestli tam zajít nebo radši ne když ji nemám

@lucaaaaaaqa tak už to asi neteče když nemáš vložku,ne?

suzanna123
24. čer 2025

Ano, běž k doktorovi. Lepší se jít zbytečně nebo hloupě na něco zeptat než něco zanedbat a tohle nezní jako prkotina.

lenerka1
24. čer 2025

Může to být i vodový výtok, ten jsem měla já, ale kontrola u Dr. je na místě.

lucaaaaaaqa
autor
24. čer 2025

Dekuju vám nakonec to voda byla prý si tu měsíc poležím :(

lencaa11
24. čer 2025
@lucaaaaaaqa

Dekuju vám nakonec to voda byla prý si tu měsíc poležím :(

@lucaaaaaaqa ještě že jste šla znovu tak hlavne že jste pod dohledem 🍀🍀