icon

Jméno Eunika. Jaké jsou vaše názory?

asia1q
6. črc 2024

Dobrý den. Co řikáte na jméno Eunika?

Strana
z2
mabs
11. črc 2024

@asia1q na neobvyklá jména moc nejsem, ale tohle mě zaujalo. Líbí se mi.

kackakastanka
11. črc 2024

nelíbí se mi a to mám neobvyklá jména ráda, má pro mě divné asociace, jako eunuch, nika, je divné, i se divně vyslovuje a nejde přes pusu, a i ta přesmyčka na EU, ne, toto fakt ne

luna03
11. črc 2024

@asia1q já si myslím že byste se měla řídit hlavně podle sebe , než se ptát ženských tady na koniku ☺️❤️ pokud se vám to jméno libi, dejte ho.

kaaacaaatkooo
11. črc 2024

@andrea97 Leo byl opravdu casak 😄 a Leon je znacka rumu... 😎 😄 Hlavne, at se jmeno libi vam 🙂

andrea97
12. črc 2024

@kaaacaaatkooo tak tooo sem taky nevedela 🤣 ale tak v puberte bude in 🤣🤣 na vsem je neco pozitivního 👍 😅 bude original a o to mi jde 😍 uplne původně se mi líbil Levi ale to mi doma neproslo 😅fakt me stve kdyz prijdem na hriste a vsude je milion Elisek🙈 pak kdyz zavolam na svou tak se otoci všechny a to i s rodicema 🤣

drep
12. črc 2024

Mně se nelíbí, zní jak eugenika a tak bych svoje dítě nepojmenovala, plus bude nonstop vysvětlovat, jestli se čte Eunika nebo Jůnika

luna03
12. črc 2024

@andrea97 to můžu potvrdit, taky sem Eliška 🤣🤣🤣

kaaacaaatkooo
12. črc 2024

@andrea97 Leviho někdo má... nějaký zpěvák nebo herečka nebo někdo ze šoubyznysu 🙂 (nechce se mi vyhledávat, jak se to slovo správně píše :D )

Strana
z2