Jsem těhotná?
co si o tom myslíte ?

já pravě nevím co si o tom mám myslet , menstruaci jsem nedostala a nějaké příznaky mám ..
@luuca14 příznaky si můžeš vsugerovat. Kolik dní mešká ms?
5 dní
@luuca14 to už je dost. Udělala bych další test zítra. Já měla jasnou čárku už v den ms
slyšela jsem ze někdo ma ten tehotensky hormon v moci třeba později, tak jsem zvědavá co řekne zítra TT.
@luuca14 taky záleží kdy byla ovulace
Ja tam ducha vidim
těžko říct je vážně divný zítra udělej nový a držím palečky at to dopadne podle představ 🙂
tak dnes jsem dělala další test a je negativní
Mne se 7 dni po vynechani neobjevilo ani "fn", az 14 dni po vynechani... bez jakychkoli priznaku, proste nic. Urcite lepsi zopakovat a pripadne se stavit u dr. Po tech cca 14-18 dnech od zpodeni (nejak tam vlezl vikend), uz videl zloutkovy vacek, ale stejne to nebylo jiste a muselo se cekat, jestli se to opravdu "rozjede" ☺
mám stále pocit jako bych to měla dostat, bolesti v podbrisku, citlivá prsa nemám , jen je mi během dne někdy špatně .. mám bílý výtok, tak nevím jestli mám třeba za 2 dny zkusit další test 😬
@luuca14 Příznaky si můžeš vsugerovat a těhotenství má v začátcích často stejné příznaky jako přicházející menstruace. Vše co popisuješ, může být zaviněno změnou počasí, mě třeba rozházel i ten blbej časovej posun :D, test kup klidně hned, bývají dvě v balení, tak zkus a uvidíš 🙂 Držím palečky 🙂
tak jsem dneska dostala menstraci😔 a velice bolestivou a silnou..
@luuca14 no to ja jsem take dostala bolestivou,silnou a nevedela jsem ze jsem tehu. Dalsi mesic se ms nedostavila sla jsem k doktorovi a sup byla jsem ve 14tt. Ale to jsou vyjjimky.
Pět dní je brzy po 14dnech už bys měla poznat,ale přece jen jistota je krev

@luuca14 že vypadá divně, ale jako pozitivní ho neberu