Kdy kupovat dětskou výbavu? Čekaly jste do 2. genetiky?
Ahoj, jsem ve třetím měsíci těhotenství a chci se zeptat, kdy jste začali kupovat pro vaše mimčo výbavu? Např. kočárek, postýlku, oblečení atd? :o) Nechci to uspěchat..čekali jste až do druhé genetiky?

•
12. pro 2011ahoj...ja jsem tehotna podruhe tak postylku ohradku a hrací deku máme ... ale jinak ted čekám každým dnem kočárek a jsem ve 23tt jinak uz mam vsechno ehátkoprebalovák,i plenky 😃 pak jeste akorat detskou kosmetiku a je to .-)
0
Kočárek budeme kupovat určitě až co nejpozději, oblečení atd jsem začla kupovat cca v tom 16tt, kdy jsem za sebou měla ty první tři měsíce a I. screening. Vaničku, lehátko a přebalovák už nějakou dobu máme doma.
ahoj, jsem cca v polovině a nemám ještě nic. 😃
Zatím mám rámcový přehled co bude třeba, s nákupem čekám po vánocích. Možná budou slevy a babičky určitě už něco nakupují. 😉
Zatím mám rámcový přehled co bude třeba, s nákupem čekám po vánocích. Možná budou slevy a babičky určitě už něco nakupují. 😉
Ahoj, já když jsem chtěla něco koupit, tak jsem to koupila. Ono kdybys měla čekat, jestli se něco nepo... , tak čekáš až se mimi narodí. To "něco" se může stát kdykoliv, a dušičce nakupování a radost z výbavičky jen pomáhá, toť můj názor 😉 Já jsem v 8tt a na Vánoce určitě něco miminku koupím, symbolicky.. i kdyby to nevyšlo, tak koupím, protože věřím, že to bude dobré. Ať mimi ví, že na něj taky myslíme 🙂
Ahoj já jsem kupovala výbavičku až jsem zjistila co to bude jestli kluk nebo holka a pak to šlo rychle na kupování,
Postýlku jsem už měla koupenou jen to oblečení na miminko jsem ještě neměla....
Postýlku jsem už měla koupenou jen to oblečení na miminko jsem ještě neměla....
Já kupovala asi od toho 5.měsíce pomalinku...oblečení už dříve a průběžně...kočárek,postýlku až v 8.měsíci... 🙂
Tak já po každé kontrole u doktora koupila nějakej kus oblečku 😃 , ale kočárek, postýlku apod. jsme začali řešit a nakupovat až ve 30tt - dřív nějak nebyl čas, ale kdyby byl, asi bych začala klidně dřív - myslím, že 25tt je ideální čas, kdy ještě není moc velky břicho I když v dnešní době nákupů přes internet a obchodů otevřených nonstop se to zvládne klidně i z porodnice 😃
Drobnosti jako oblecenicko a tak muzes kupovat postupne hned, ale treba kocarek, postylku atd doporucuju od 25 tydne, jsou to polozky vetsi a dulezitejsi, tak at mas cas si vsechno dobre vybrat a promyslet a nekoupis neco neuvazene, preci jen kocarek je asi nejdulezitejsi cast a taky nejdrazsi, takze tak
Nebala bych se, ze se mimco nepodari a neco se podela, spis uvazuju prakticky
Ja mam pulku uz po prvnim diteti a na ty dve dalsi budu kocar objednavat tak, aby byl dorucenej do 34. tydne, nektere trvaji 12 tydnu objednavka, pokud beres nejakej drazsi, ty nemivaji skladem
Autosedacka taky, treba bude akce 😉
Nebala bych se, ze se mimco nepodari a neco se podela, spis uvazuju prakticky
Ja mam pulku uz po prvnim diteti a na ty dve dalsi budu kocar objednavat tak, aby byl dorucenej do 34. tydne, nektere trvaji 12 tydnu objednavka, pokud beres nejakej drazsi, ty nemivaji skladem
Autosedacka taky, treba bude akce 😉
U prvního jsem po 12tt začala pomalinku nakupovat oblečky, kočárek jsme objednali někdy po půlce těhu ( byla dodací lhůta dva měsíce ), postýlku taky někdy v tom sedmém měsíci. Teď u druhého zatím nemám nic, v 18tt jdu na UZ, tak pak možná třeba něco koupím, když nám teda řeknou pohlaví 🙂
vecičky tak kolem toho 20-25tt a to přes internet přes aukro a postýlku a kočárek jsme sice vybrali brzo , ale objednali až nekdy po 30 tt jelikož nám řekli že je to ted vybrane a dodaci lhuta muže byt i 2 mesíce( bylo po veletrhu a náš model nemeli). A hlavne nepřehánet. Jako prvomamina budeš chtít mít velke zasoby a pak zjistíš že jste to třeba nestihli unosit. Radeji si schovej penízky a pak kupuj postupne. Budou se ti líbit i jine veci a třeba budou i nejaké akce 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli