icon

Kolik jste měly první hCG?

krmv
29. zář 2015

Tak dnes prvni odber krve a hcg 454 a ted cekat na ultrazvuk. Kolik jste meli vy hcg?

Strana
z5
berut
21. říj 2015

@verul2 Ahoj, jdu tam až dnes večer. Takže jsem nervoza a napnutá jak kšandy. Dle mých výpočtů bych měla být 7+0, takže o to víc jsem v očekávání, co mi řekne doktor a co bude/nebude vidět... 😅 Ale min.pátek jsem měla hcg 754 a prý do 1000 není vidět nic, tak mě to trochu uklidnilo. Určitě buď v klidu, to bylo na srdíčko opravdu ještě brzo, já neviděla ani ten váček, jen zvýšenou slizici. A je pravdou, že každé tělo je jiné, tak doufám, že za ten týden bude vidět posun. 🙂 Takže moc držím palce a určitě se taky ozvy, jak si dopadla. 😅

verul2
21. říj 2015

@berut děkuji. Určité dám vědět. Ty taky večer pisni. Budu čekat 🙂 určitě už dnes prcka uvidíš 🙂

fufinkam
21. říj 2015

já byla cca ve 4 tt a měla kolem 400 hcg a na ultrazvuku nic nebylo vidět .o 2 týdny později už byla bublinka a zvětšená děloha a za další 2 srdíčko .na testu byly čárky krásně vidět .teď sem ve 22 tt ale odpovídáme na 20 tt prý sem měla později ovulaci . držim palečky ať vše dobře dopadne 🙂

eliotka1
21. říj 2015

Já jsem měla v 4+3 HCG 890 🙂 Bylo to po 13. den po transferu IVF a čekáme jedno 🙂

berut
21. říj 2015

@fufinkam a @eliotka1 Ahoj holky. Gratuluji a drzim palce. 🙂

@verul2 Ahoj. Tak doktor videl dnes na utz zloutkovy vacek. 😉 Bohuzel srdicko jeste ne, tak mi potvrdil zacatek tehu a objednana jsem pristi patek opet na utz, to uz by pry melo byt videt srdicko. Takze si verim a drzim palce 😅

verul2
21. říj 2015

@berut to jsou skvěle zprávy 🙂 tak příští týden bude srdíčko už vidět, a kdyby ne, tak nevadí. Může se objevit i o něco později 😉 To jsme na tom tedy stejně, taky čekám na srdíčko 🙂 minulý týden byl váček s malým plodečkem. Tak nám držím palečky. Dam vědět v pátek, jak jsem dopadla 🙂

berut
21. říj 2015

@verul2 Diky, jsem spokojena, spadl ze me kus nervozity. A srdicko stejne neovlivnim, tak jen budu doufam, ze vsechno pobezi, jak ma. A v kolikatem jsi tt? Urcite dej vedet, budu se tesit na jiste skvele zpravy. 😉

verul2
21. říj 2015

@berut doktor mi týden ještě neřekl, ale podle poslední menstruace jsem dnes 6+1. Více se dozvím v pátek 🙂

eliotka1
22. říj 2015

@berut Děkuji a taky moc držím palce! Srdíčko se příští týden určitě potvrdí a spadne ti další kámen ze srdce. Prožívala jsem to úplně stejně a prožívám neustále před každou kontrolou 🙂

berut
22. říj 2015

@verul2 Tak to na tom budeme podobně, jelikož ovu sem měla asi později a teď sem ani nedutala, natož, abych se ptala na tt. 😅 Určitě dej zítra vědět, držím palce a těším se na tvůj utz obrázek 😉

@eliotka1 Holky to si přesně říkám - že od začátku se vlastně "pořád bojím" a mám pocit, že to tahle bude už asi pořád.. 😉

eliotka1
22. říj 2015

@berut Taky bych řekla, že se budeme bát až do porodu 😅 A pak že se nemáme stresovat, že? 😅

zlatkavlk
22. říj 2015

Porodem to zdaleka nekončí, ale naopak vše teprve začíná... mám 3týdenní dcerku a už jenom třeba vézt ji v autě je pro mě zatím dost stres... přeju všem pěkné a pohodové těhulkování

berut
22. říj 2015

Zrovna sem to chtěla napsat, že bát se už budeme asi pořád a vždycky.. 😀

verul2
23. říj 2015

@berut ahojky. Tak já se musím tedy pochlubit taky. Jsem 6+6 rosteme jako z vody a srdíčko bije jako zvon 🙂 🙂 tady fotecka naší fazolky 🙂 Mám hroznou radost. Další kontrola za 4 týdny.

berut
23. říj 2015

@verul2 To je pecka uuuuzasny! Moc gratuluju, fotecka vypada fantasticky teda 😉 Ja jdu pristi tyden v patek a uz se nemuzu dockat, doufam, ze budu mit taky takove dobre zpravy a krasnou fotecku. A vypocitali ti uz ted termin? Ja bych mela byt podle PM 7+2, uvidime teda na kontrole, odhaduju 6+2, jelikoz ovu myslim byla o tyden pozdeji. Kazdopadne to budeme kousek od sebe 😉 Preju spoustu zdravicka, at fazolka jenom roste 😉

verul2
24. říj 2015

@berut děkuji moc, příští týden očekávám tvoji fotečku prďolky a dobré zprávy 🙂 no vypadá to, že jsme zhruba stejně 🙂 odkud vlastně jsi? Jinak termín porodu mám podle UTZ vypočítány na 11.6.2016 🙂

berut
24. říj 2015

@verul2 Z Prahy. 😉 A neboj, urcite dam vedet, co mi reknou. Snad jen same dobre zpravy. 😅

fufinkam
25. říj 2015

@verul2 juu krásné datum ti vyšlo .gratuluju a hodně zdravíčka a štěstíčka

modrebrylky
29. říj 2015

@beru Dle HCG to vypada na pozdejsi ovulaci 🙂 A na UTZ (a to musi byt dobre) je neco videt az tak od 1000-1500 HCG jednotek. Takze je v poradku ze nic nevideli, kdyz jsi mela jen 754 😉 A to se i gestacni vacky nekdy schovavaji a embryjka take 😉

berut
30. říj 2015

@verul2 Ahojky, tak se hlasim po kontrole. Vsechno v poradku a je tam kde ma, velikostne 3 mm, terminove dle PM 8+2, ale dle utz cca 6, tak uvidime, jak porosteme. Fotecku nemam, neb bylo to neco namuchlane uplne v rohu, ze sem to ani nepoznala. Nastesti doktor jo, i se srdickem, tak uvidime za tri tydny na prvnim screeningu. 😉

@modrebrylky Presne, akorat je to moje poprve, tak sem z toho takova vyjukana. 😅

verul2
30. říj 2015

@berut no paráda, to jsou skvělé zprávičky 🙂 tak hlavně že srdíčko bije a doktor ti to potvrdil, fotku si necháš udělat, až sama uvidis mrňouska 🙂 tak se opatruj. A jak se cítíš? Já jsem měla teď asi 4 dny klid od nevolností a dnes se mi opět rozjeli. Nemohla jsem ani vkuse dovarit oběd. Z jakéhokoliv jídla mě natahuje.. Brrr

berut
30. říj 2015

@verul2 Yo, hned mam krasnejsi den. 😉 Resp.uplne ze me spadla ta nervozita. No, citim se vesmes fajn. Ted v tydnu mi bylo asi trikrat "blivno", i behem dne teda, ale ustala sem to. Porad si rikam, jak to, vzdyt je prece desne brzy? 8 😠 Sem tam v podbrisku neprijemne pichnuti, ale nic dramatickeho. Chute hrozny, ze jsem si musela dnes koupit k obedu me milovane sushi, samozrejme bez ryb, jen avokado a okurka. A teda velka unava, dokazala bych prospat pul dne a zbytek provalet.. 😀

verul2
30. říj 2015

@berut určité není brzy na těhotenské příznaky 🙂 někomu začínají brzo někomu později a někomu je dobře celé těhotenství. Šťastné to ženy 😀 Tak to sis musela pošmáknout. Mě sushi mi moc nejede. Jednou jsme si s manželem na to zašli a nepřesvědčilo mě to. A to mám ryby i zeleninu ráda. jo jo, ja bych dokazala usnout i ve stoje 😀

fofidi
23. lis 2015

Ahojky, ja jsem dnes 4TT+4 a hCG mám 1290. Čekám první mimi, jsem po IVF. Ultrazvuk mi udělají až 14.12., dnes jsem byla jen na krvi.

mourovata
23. lis 2015

Tak já 2 dny po termínu MS 23 Hcg, v 7tt "potrat" a v 9tt jsme na kontrole po čištění zjistili, že stále čekáme miminko. Dodatečně nám na genetice zjistili, že jsme čekali dvojčata a o jedno přišli. Nyní jsem ve 27tt a bez jakýchkoliv potíží. Těhotenství je od více jak 5 hcg. Do hodnoty 5 hcg je bráno, že těhotná nejste.

mixlevpixle2013
11. pro 2015

Jsem 36 DC, včera jsem byla na krvi a HCG 33, dnes ráno test negativní, nerozumím tomu. Mám přijít opět za týden na krev…

Smažíme se víc jak 2 roky :(

Máte některá podobnou zkušenost?

tekkka
11. pro 2015

Ahojte, ve středu mi brali krev a první hcg bylo 2000.

mixlevpixle2013
14. pro 2015

Tak se mimi neudrželo ......... ☹ ☹ ☹

annna79
17. pro 2015

Ahoj nevíte co znamená hcg 1444 ve 4+4? Koukám, že máte méně a nevím zda to není něco zlého

mika251
17. pro 2015

rozsah HCG je veľmi variabilny, ja som mala v 4+3 HCG 1150, takže tiež dosť vysoko, ale stále je to v norme. Bábätko čakám len jedno 🙂 Podstatné je aby rástlo. Držím palce 🙂

Strana
z5