Kolik jste měly první hCG?
Tak dnes prvni odber krve a hcg 454 a ted cekat na ultrazvuk. Kolik jste meli vy hcg?
HCG 2970, jaký jsem TT mi neřekli (dle MS 5+3, ale prý je to mladší). Na UTZ prý zárodek váčku, jinak nic víc mi neřekli a objednali mě za 14 dní na ASP
hodnota mého prvního hcg 2240 🙂
@japerinka7 hmmm, do hodnoty 5 se to bere jako negativní výsledek. Uvidíš no ...
@misula29 No právě. Nechápu, jak mi mohl vyjít pozitivní test...?
@japerinka7 a ms zatím nedošla? Těžko říct , třeba se to nechytlo nebo třeba ještě budeš překvapená 😉
@misula29 MS buď dneska nebo zítra, pokud nedorazí do pátku, půjdu na kontrolní krev.
@japerinka7 zkus klasika ty papírkový od maxe jestli ti bude sílit.Držím pěsti 🙂
@misula29 Děkuju! Už nebudu zkoušet nic, počkám co přijde...
Ahoj v podneli 31.10 mi brali krev mela bych ten den byt 16 dpo namerili mi hcg 283 neni to malo? Mam strach ... rekli mi ze nic nevidi s strasi mimodeloznim tehotenstvim :(
Ahoj holky, mam dotaz 3 dny po ms jsem byla u lekare s tím že jsem měla divnou ms a vzal mi hcg . pak mi sestricka volala ze mam 2 jednotky hcg - myslitě že se muze jednat o velice čerstvé těhu:? 🙂 v
Ahoj holky
Jsem po potratu v 5 měsíci.A po dlouhých 7 měsících jsem minulé úterý objevila na testu dvě // ,dva dny před MS nyní 5 dní zpoždění a čárka krásně zesílila.Jelikož mi přišli na leidenovo mutaci a jsem čerstvě po tromboze tak už od začátku se resi možné tehotenstvi.No ale proč pisu brali mi krev dnes a hodnoty 550,5.
můj dr me vydesil že je to nic že to nic neznamená přečetla jsem diskuze a tato hodnota je v pohode podle tabulek 14 dní po oplodnění .Hrozně me vystrašil nejsem s nim spokojena a potomhle dalším výstupu kdy me vystrašil a vedl rozhovor jenve spatnem smeru sem rozhodnuta se zmenou lekare.Co si myslíte o hodnotě 550.5 a spoustu silicích testu?? Moc děkuji
Ja 3 dny po Ms 4+1 to vychazi tak 1733 🤷♀️

@krecici myslím,ze je to nepravdepodobne, aby zůstalo na stejné hodnotě. Zkoušela jsi test, jestli nezesilil?