icon

Kolik jste měly první hCG?

krmv
29. zář 2015

Tak dnes prvni odber krve a hcg 454 a ted cekat na ultrazvuk. Kolik jste meli vy hcg?

Strana
z5
itworks
16. čer 2016

@krecici myslím,ze je to nepravdepodobne, aby zůstalo na stejné hodnotě. Zkoušela jsi test, jestli nezesilil?

krecici
16. čer 2016

@itworks testy jsou už asi týden pořád stejné právě. Ani nesílí, ani neslábnou. Pořád je tam světlá čárka.

itworks
16. čer 2016

@krecici a tak, holt budeš muset čekat, nic jiného se teď asi nedá dělat 😉

krecici
16. čer 2016

@itworks to bohužel vím. Ale to čekání je hrozně dlouhý. 😀

itworks
16. čer 2016

@krecici já vím, ani nevis, jak tě chapu, taky teď cekam, jsem druhy po KET 😃

krecici
16. čer 2016

@itworks Člověk by ani neřek, kolik to občas potřebuje vynaložit úsilí a trpělivosti. 🙂 Bohužel u nás pokud to teď nevyjde, tak si dáme chvíli pauzu kvůli stěhování. Proto doufám, že bude všechno ok. Ale držím palce ať ti to vyjde! 🙂

byra
19. črc 2016

HCG 2970, jaký jsem TT mi neřekli (dle MS 5+3, ale prý je to mladší). Na UTZ prý zárodek váčku, jinak nic víc mi neřekli a objednali mě za 14 dní na ASP

beluci007
20. črc 2016

hodnota mého prvního hcg 2240 🙂

japerinka7
17. srp 2016

Ahoj, co myslíte? Včera (28DC, 14tý den po IUI) jsem šla na krev, ráno jsem si dělala CB test viz. foto 1-2tt (jako abych tam nešla zbytečně), krev byla asi dvě hodiny na to s výsledkem 4,9 hCG.... Je možné že by se to ještě "rozjelo"?? ☹

misula29
17. srp 2016

@japerinka7 hmmm, do hodnoty 5 se to bere jako negativní výsledek. Uvidíš no ...

japerinka7
17. srp 2016

@misula29 No právě. Nechápu, jak mi mohl vyjít pozitivní test...?

misula29
17. srp 2016

@japerinka7 a ms zatím nedošla? Těžko říct , třeba se to nechytlo nebo třeba ještě budeš překvapená 😉

japerinka7
17. srp 2016

@misula29 MS buď dneska nebo zítra, pokud nedorazí do pátku, půjdu na kontrolní krev.

misula29
17. srp 2016

@japerinka7 zkus klasika ty papírkový od maxe jestli ti bude sílit.Držím pěsti 🙂

japerinka7
17. srp 2016

@misula29 Děkuju! Už nebudu zkoušet nic, počkám co přijde...

luccy97
2. lis 2016

Ahoj v podneli 31.10 mi brali krev mela bych ten den byt 16 dpo namerili mi hcg 283 neni to malo? Mam strach ... rekli mi ze nic nevidi s strasi mimodeloznim tehotenstvim :(

baskooskavy
2. pro 2016

Ahoj holky, mam dotaz 3 dny po ms jsem byla u lekare s tím že jsem měla divnou ms a vzal mi hcg . pak mi sestricka volala ze mam 2 jednotky hcg - myslitě že se muze jednat o velice čerstvé těhu:? 🙂 v

nikca9377
4. dub 2017

Ahoj holky
Jsem po potratu v 5 měsíci.A po dlouhých 7 měsících jsem minulé úterý objevila na testu dvě // ,dva dny před MS nyní 5 dní zpoždění a čárka krásně zesílila.Jelikož mi přišli na leidenovo mutaci a jsem čerstvě po tromboze tak už od začátku se resi možné tehotenstvi.No ale proč pisu brali mi krev dnes a hodnoty 550,5.
můj dr me vydesil že je to nic že to nic neznamená přečetla jsem diskuze a tato hodnota je v pohode podle tabulek 14 dní po oplodnění .Hrozně me vystrašil nejsem s nim spokojena a potomhle dalším výstupu kdy me vystrašil a vedl rozhovor jenve spatnem smeru sem rozhodnuta se zmenou lekare.Co si myslíte o hodnotě 550.5 a spoustu silicích testu?? Moc děkuji

dionizo
7. srp 2020

Ja 3 dny po Ms 4+1 to vychazi tak 1733 🤷‍♀️

Strana
z5