icon

Kol'ko by som mala vážiť v 4 mesiaci tehotenstva?

kamelia0111
15. zář 2010

kolko by som mala vazit v 4mesiaci tehotenstva? ako by som mala vyzerat? co vy a vase stare oblecennie v 4mes bolo vam dobre???????????????? 😉

sju.v
1. říj 2010

Ahoj Kamelie, tak já jsem v půlce pátého 21tt a mám čtyři kila navrch, kalhoty zatím obleču, ale některé nepružnější pořád povoluju, každý se ptá, kde to dítě mám, že nemám skoro břicho, ale je tam a já to vidím na sobě už fest.:o)
Ale u prvního syna jsem touto dobou měla tak dvojnásobek navrch. Přibírala jsem dvě kila měsíčně na konci tři měsíčně a došlo to skoro k dvacce návíc .o(, ale klíííd porodem bylo 11kg dole, každá jsme jiná, tak radši neporovnávej i když se tomu žádná nevyhneme!.o)

casiopeia
1. říj 2010

Tak toto bych zrovna neřešila, jelikož je to strašně individuální. Já mám třeba navrch 4kg a jsem 34tt. S dcerou jsem měla celkem 6 nebo 7kg - nějak jsem to zapoměla. A to žádný diety neřešim. Jo na začátku mi bylo pořád špatně, ale oproti prvnímu těhu - je tohle na nevolnosti lepší. Fakt to má každá jinak, to neřeš. 😉

kacci
4. říj 2010

Ahoj Kamelie, tak já jsem nečekaně otěhotněla krátce po prvních narozeninách dvojčat, zjistila jsem to až ve třetím měsíci, kdy mi bylo divné, že pořád přibírám🙂)). takže jsem v 11tt, pupík se mi už pěkně loupe ven - ale je to kvůli tomu, že mám vytahané břicho po dvojčatech, kolik jsem přibrala, nevím, ale asi dost - tak 3-4 kg..nevím, jaký byl začátek, páč jsem ho nezastihla🙂