Konec ledna, objev dvou čárek
Ahoj čerstvé dvoučárkovky, koukala jsem, zda se v nějakém tématu najdu, ale ve snažilkování se moc nedaří a v těhulích se téma čerstvého "zdaření" neobjevilo. Tak to zkouším s novým tématem...co najde se někdo? 😉
Holky, baštíte nějaké vitamíny? Můj mi koupil Calibrum pro těhule.
Holky jak to bylo řečeno v kung-fu panda.. stačí věřit :o))
holky, já se cpu jen Pregniem, jinak zatím nic, někdy méně je více, zase nechci mít dva pětikilový macky 😀
@januliina ja jim uz od snazeni femibion, pritel maji v rodine rozstep mekkeho patra, on ne ale maj tam dva výskyty.. snazim e teda jsit i hodne salatu a špenatu čerstveho, nebot kyselina listova upravuje genetiku.. a pak je dobry pry jod, ale ten je i v tom femibionu, jinak jim sezamoce seminko, dynove a tak, bo obsahuje vapnik.
já asi taky poběžím je tu po mě sháňka, mám dvě kočky, který evidentně špatně nesou to, že si tady chatuju a nevěnuju se jim...
jo a holky, ještě jednu díky za příjemné povídání, budu se zase těšit. Pěkný víkendík
@bellys No právě, ale četla jsem, že v prvním trimestru je prý nejdůležitější mít hodně vitamínů, protože se tvoří nervová soustava a všechny orgány. Ve druhém a třetím je to taky asi důležité, ale podle mě už ne tak moc. Taky zobám jen občas. Tak jednu tabletku za dva až tři dny.
já jsem nic nezobala a nic nezobu..jen tu listovku....mám hooodně pestrou stravu 🙂
@januliina pokud by jsi koukala na mikrotoxiny tak si myslim ze by jsi v dnesni dobe nemohla jist nic.. maji zdrave tuky, vapnik, i bilkoviny. a orechu nesnis pul kila.. navic hodne pit nebot se pak toxiny vyplavuji z tela.. a jinak pro zajimavost, loni vyšel članek v MFdnes.. ze tak jak se stravujeme my ted, tak se bude stravovat naše dite, uz ted mu vytvařime navyky... 🙂
@eliss2 jooo? tak to jsem teda ještě neslyšela, ale pravdou je, že podle toho jak se stravuje matka, tak se většinou stravuje i dítě. Myslím, že je to tím, že když to dítě vidí, že mamka nic nejí nebo jí něco jiného než ono, tak mu to jídlo většinou moc nejede. Ale je to zajímavý postřeh.

@averena spravně, jen jdi nebo s eod Tebe zas neodtrhnu :D