Kopnutí proudem v těhotenství. Může se miminku něco stát?
Ahojte, jsem v 29 tt a dnes když jsem vytahovala kabel od nabíječky z notebooku mě kopl elektrický proud do malíku na pravé ruce, nebylo to nějak vyrazné ale cítila jsem to.. Jinde jsem nic necítila. Může se něco stát miminku? Co mám dělat?
Nic, není to přímý zásah el. proudem.
@1pomnenka Myslíte, že to nemohlo projít až k miminku?Kromě malíku jsem to jinde necítila, nemám ani žádné potíže. Cca po 3-5 min. jsem cítila pohyby miminka, od té doby zatím nic, je to asi 45 min.. V elektřine se vůbec nevyznám, vím jen, že umí být docela nebezpečná, mám strach..
Je tu prosím nějaká maminka co se jí to taky stalo? Bylo pak vše v pořádku? Nebo pokud je tu i nějaký odborník, odbornice na proud budu ráda za názor.
Je tu prosím nějaká maminka co se jí to taky stalo? Bylo pak vše v pořádku? Nebo pokud je tu i nějaký odborník, odbornice na proud budu ráda za názor.
@molu18 jako že by na MK chodili elektrikáři? Ty bych tedy hledala spíše na fcb v městských skupinách... Pakliže máš obavy, máš místo vypisování na MK volat svému ošetřujícímu lékaři, popř. na porodnické oddělení, kteří se ti k tomu relevantně vyjádří.
Já dostala v těhotenství ránu od elektrického ohradníku a ne, nic nebylo mně ani synovi...
Ja dostala v tehu vetsi slupu o el.ohradnik. Nic se nestalo, syn je zdravy. Z te nabijecky jsi dostala malou davku a to mimcu nemuze ublizit.
@molu18 jako že by na MK chodili elektrikáři? Ty bych tedy hledala spíše na fcb v městských skupinách... Pakliže máš obavy, máš místo vypisování na MK volat svému ošetřujícímu lékaři, popř. na porodnické oddělení, kteří se ti k tomu relevantně vyjádří.
Já dostala v těhotenství ránu od elektrického ohradníku a ne, nic nebylo mně ani synovi...
V těhotenství jsem opravovala skartovačku a zapomněla ji vytáhnout z elektřiny. Dostala jsem šlupku. Vše v pohodě, dle sestry na gyn bych musela dostat ránu "že bych odletěla", aby se něco stalo.
@1pomnenka Myslíte, že to nemohlo projít až k miminku?Kromě malíku jsem to jinde necítila, nemám ani žádné potíže. Cca po 3-5 min. jsem cítila pohyby miminka, od té doby zatím nic, je to asi 45 min.. V elektřine se vůbec nevyznám, vím jen, že umí být docela nebezpečná, mám strach..
@molu18 Ne, nebyl to přímý zásah proudem. Kdyby ano, odletěla bys 2 metry a posadila se na zadek. Nic takového se ti nepřihodilo, tak nevím, proč plašíš.
Uklidni se, jediné co může miminku ublížit je tvoje hysterie a ne zašimrání na malíčku.
Děkuji holky, díky vám jsem klidnější. Nechci hysterčit, rozum mi i říká, že to bude v pohodě, ale stejně jak se tomu nerozumím, tak jsem měla obavy.. Díky za příspěvky.
No a mimi kope i nadále? Pokud ano tak bych to přestala řešit 🙂

Nic, není to přímý zásah el. proudem.