icon

Kremrole v těhotenství

luca1987
8. čer 2017

Maminky, budu mit pro některé z vás asi hloupou otázku. Ale jedli jste v těhotenství kremrole? Ptám se, jelikož krém je z bílků. Tak zda jste se odvážili si je dát či nikoliv. Za normálních okolností je mam moc ráda, ale ted se trochu bojim si je dát. Děkuji za odpověď.

terykk
8. čer 2017

Já jsem měla zrovna min. týden a popravdě mě to vůbec nenapadlo, ale cítím se v pořádku 😉

luca1987
autor
8. čer 2017

@terykk moc děkuji

biedronka10
8. čer 2017

To ja se cpu celych od 6 mesicu nejen kremrolema, ale treba vetrniky, tocenymi zmrzlinami, majonezou, plisnovymy syry, ruznymy pomazankami nebo majonezovymi salaty, zkratka jim tak jak pred tehu a vse super. Prvnich 5 mesicu jsem prozvracela, takze si ted toho vazim ze muzu alles.

pucka123
8. čer 2017

Ja bych se toho nebala mas na to chut tak si to dej 🙂 ja treba jedla sushi 🙂

luca1987
autor
8. čer 2017

Moc děkuji za odpovědi. Chápu, ze to asi předáním, jen ted je u nas v okolí hodne lidi se strevnima virozama. Snazim se na to davat pozor.

pajounek
8. čer 2017

Tak bilky by se mely slehat nad parou a tim padem projit teplem, jak moc by to znicilo priladny breberky nevim 🙂 ale taky bych si dala.
Ja si odpustila teda aspon tatarak, ale jinak jsem jedla normalne

pucka123
8. čer 2017

@luca1987 nesmiš si to tak brát 🙂 dej si prostě co mas rada nebo na co maš chut 🙂 samozřejmě nic se nema přehánět a jedine na co si fakt dávám pozor je tatarka a majonéza kdekoli jinde než doma. Tomu prostě nevěřím 😀 dokonce jsem zažila i střevní potíže přímo doma. Bydlime ve velikém domě celkem 3 rodiny vsichni to měli jen ja ne 🙂 tak se neboj i když to bude přímo doma neznamena to ze to musíš chytit 🙂

biedronka10
8. čer 2017

@luca1987 chapu obavy, akorat z vlastni zkusenosti vim, ze clovek si muze davat sebevetsi pozor a kdyz to nekde lita ty sra..kozy tak to stejne chytne.

luca1987
autor
8. čer 2017

@pucka123 ja vim, nic se nema prehanet. Taky neprehanim, jen jsem se radsi chtela zeptat.

@biedronka10 ano, mas pravdu. U nas ted s tim bojuje manzel. Dovezl si to z prace. Tam jim s tim lehla pulka kolektivu.