icon

Lexaurin v těhotenství. Je možné ho brát?

spark
3. bře 2010

😨 Je možné brát Lexaurin na úzkost v těhotenství? Máte s tím někdo zkušenost? 😨

lenkacar
3. bře 2010

nejlepší by bylo pro tebe se zeptat rovnou lékaře .. 😉 něco se v těhu určo brát může ..

terkytka
3. bře 2010

Tak to opravdu ne... Benzodiazepiny jsou pěkný svinstvo....

lenkacar
4. bře 2010

spark moje kámoška měla depky opravdu hrozné a pod lékařským dohledem!!!! něco užívala ,něco slabšího a ted má krásnýho klučíka ,ale sama si určitě nic neordinuj,jak píše terky je to opravdu svinstvo ..

spark
autor
4. bře 2010

Myslela jsem,že až konečně po té dlouhé cestě otěhotním,tak mi bude dobře a moc neni. 😒

popellka
4. bře 2010

ahoj spark,

já bych neriskovala 😖

jabluncanka
4. bře 2010

Spark,

mazej k spychiatrovi,ten Ti nastaví léčbu,jak potřebuješ.Určitě bych to neléčila doma na koleně Lexaurinem = on je pěkné svinstvo i pro netěhotnou...když pominu,že je vysoce a strašně rychle návykový a musíš si pak dávku neustále zvyšovat...

martina_79
4. bře 2010

Doporucuju zeptat se lekarnice na Rodine. Minimalne. Ale jestli mas psychicke problemy, zajdi k odbornikovi. Nejde uz jen o Tebe, ale i o Tvoje dite. V sestinedeli se to muze zhorsit, takova laktacni psychoza je masakr.

nikaak
17. led 2018

Maminky, můžu obnovit diskusi? Máte někdo zkušenost s lexaurin na začátku těhotenství? Trpím uzkostnou poruchou, díky zjištěnému tehu jsem vysadila AD, protože mám strach o miminko, ale ty stavy jsou někdy neúnosné.