Lexaurin v těhotenství. Je možné ho brát?

•
3. bře 2010nejlepší by bylo pro tebe se zeptat rovnou lékaře .. 😉 něco se v těhu určo brát může ..
spark moje kámoška měla depky opravdu hrozné a pod lékařským dohledem!!!! něco užívala ,něco slabšího a ted má krásnýho klučíka ,ale sama si určitě nic neordinuj,jak píše terky je to opravdu svinstvo ..
Myslela jsem,že až konečně po té dlouhé cestě otěhotním,tak mi bude dobře a moc neni. :-|
Spark,
mazej k spychiatrovi,ten Ti nastaví léčbu,jak potřebuješ.Určitě bych to neléčila doma na koleně Lexaurinem = on je pěkné svinstvo i pro netěhotnou...když pominu,že je vysoce a strašně rychle návykový a musíš si pak dávku neustále zvyšovat...
mazej k spychiatrovi,ten Ti nastaví léčbu,jak potřebuješ.Určitě bych to neléčila doma na koleně Lexaurinem = on je pěkné svinstvo i pro netěhotnou...když pominu,že je vysoce a strašně rychle návykový a musíš si pak dávku neustále zvyšovat...
Doporucuju zeptat se lekarnice na Rodine. Minimalne. Ale jestli mas psychicke problemy, zajdi k odbornikovi. Nejde uz jen o Tebe, ale i o Tvoje dite. V sestinedeli se to muze zhorsit, takova laktacni psychoza je masakr.
Maminky, můžu obnovit diskusi? Máte někdo zkušenost s lexaurin na začátku těhotenství? Trpím uzkostnou poruchou, díky zjištěnému tehu jsem vysadila AD, protože mám strach o miminko, ale ty stavy jsou někdy neúnosné.
Sem začni psát odpověď...

Odešli
Podobné diskuze
- Možné těhotenství - mám brát antibiotika? 2
- Keppra, je bezpečné ji brát v těhotenství? 0
- Panická úzkost vs. těhotenství a porod, máte zkušenost? 16
- Co brát v těhotenství jako prevenci proti onemocnění? 11
- Kdy od doby braní antidepresiv mohu otěhotnět? 4
- Můžou se v těhotenství brát léky na cestovní nevolnost? 9