Mamatest 10 versus Galmed Gold 25. Máte zkušenost?

mika2
21. pro 2011

Ahoj holky, máte některá zkušenost s oběma výše uvedenýma těhu testama? Já si dnes zkušebně udělala Mamatest 10 a Galmed Gold 25 a výsledek mě překvapil...na Mamatestu byla slabá čárka, na Galmed Goldu tlustice - silnější než kontrolní. Tak jsem z toho jelen. Testy jsem si dělala jen tak ze srandy po obědě, kdy jsem byla přepitá a moč byla skoro průhledná ;) Není náhodou ten Mamatest přecitlivělej na jakékoli zředění moči?

mick
22. pro 2011

@mika2 ahojky, mamatest10 je super, když očekáváš MS. Já byla po umělku, takže čárka na Mamatestu od cca 12 dnech po oplodnění krásně sílila, až byla silnější než kontrolní. Pak jsem si v 6 tt před uzv udělala Mamatest jen pro srandu, jestli čárka nezmizela a byla slabší než kontrolní, tak jsem panikařila a na UZV byli dva embrouši se srdíčkem. Mám pocit, že mamatest10 je na detekci fakt ranného těhu, pak už je asi zmatený 😉 , zkusila jsem 2 testy a oba slabší.

romca13
22. pro 2011

@mika2 já teda dělala vždy jen mamatest, a 27 DC mi ukázal ráno slabou čárku,,, za 2 dny na to odpoledne krásně silnou,,,

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru