Máte tu někdo zkušenosti s Gynprodylem?
Jsem po dvou potratech. Tak nechci aby se to opakovalo! 😖 moc děkuji holky za odpověd. 😉
A nevadi ze pouzivam tampon...pri brani tech prasku
@123market vlozku! V tehotenstvi jedine vlozku!
A kdyz sem 2dny pouzivala tampon vadi to necem😒u
Během pár dní. Každopádně doktor říkal, že je to lepší zavádět.
To delam
Dobry den chci se zeptat dneska mi predepsaly v nemocnici ascorutin a jsem v 6tt tehotenstvi tak se chci zeptat coto hlastne je....a hestli to nejak neublizi plodu
Ahoj holky, doktorka mě předepsala recept gynprodyl kdy ho mam začít brát děkuji předem
beru ho poprvé , mám předepsáno 10 dnů, dnes jsem 4 den,ale jaksi druhý den jsme si zapomněla tabletku vzít, je to velký průšvih?
Ahoj, já.je dostala včera. Začínám brát za 3dny na 12 dní a pak se uvidí. Prášky lze i zavádět. Říkala doktorka,že pokud by mi po nich nebylo dobré tak zavest. Jsem po potratu a nějak se nám nedaří. Tak asi preventivně.😊
Holky beru prvni den po IUI gynprodyl .. 1-0-1.. Po tom večerním po hodině jsem malatna jak blázen..strasne zpomalena.. Motanice.. Meli jste to podobne? Vnímání mi dela problem..:(
Ahoj holky, kdyby měla některá zájem, zbylo mi doma celé balení Gynprodylu 😉
Ahoj, chci se zeptat zhruba rok po vysazení HA nemám samovolně menstruaci, HA brát už nechci, doktorka mi teď 4.1. napsala Gynprodyl dávkováno 1-0-1 na deset dní a pokud nedostanu menstruaci ani po tom bude muset napsat jiné hormony. Je tu prosím někdo s podobným problém, po jak dlouhé době jste menstruací dostali a pociťovali jste před tím nějaké příznak. U mě začít sebemenší náznak a dnes beru 5ty den 🤔😐 děkuji za odpověď 😉😊

@bett777
Rok je celkem dlouha doba. Ale to nevadi telo se musi srovnat. Nemas menstruaci jako vubec? Co vsechno si uz zkousela?
Mam zkusenost k nicemu nepomohl a diky dr vse jeste zhorsil.takze jsem musela hledat novyho dr ktery me dava do kupy
@chiara1990 Ja treba gynprodyl beru a pomaha mi skvele, ale mam ho nasazeny na zkraceni menstruacniho cyklu. A to funguje super, budeme asi i vysazovat. Ale na menstruaci na vyvolani si myslim ze je to zvlastni. Ale lekar nejsem.

@123market mělo by to těhotenství podpořit. Nemusíš se bát.