icon

Menstruace v těhotenství? Nebo falešná gravidita? Nebo?

lenulele
1. čer 2015

Ahoj, jsem v takoveto situaci. Posledni ms 18.4. (muj cyklus byl vzdy delsi kolem 35 dnu) od minule stredy jsem si udelala tri testy a vsechny pozitivni! Posledni dnes rano (na fotce). Dopoledne jsem zacala krvacet. Tvari se to jako menstruace. S doktorkou jsem mluvila, byla jsem k ni objednadana na stredu. Mam prijet zitra a kdyby mi dnes bylo hur a vic bych krvacela tak hned do nemocnice... Zitra se dozvim vic, ale znate to. Nemyslim na nic jineho, nez jestli je vse v poradku... Prosim pouze o Vase vlastni zkusenosti, ne typu "jedna pani povidala.." diky moc a hezky den Lenka

Menstruace v těhotenství? Nebo falešná gravidita? Nebo?
naxii
•
1. čer 2015

Ahojky, mám to právě bohužel za sebou .. všechny testy pozitivní včetně digi a minulou středu tedy můj 5tt a bohužel od špinění šlo do krvácení pouze dvoudenní a na UTZ v pátek nic, test zeslábl e dne na den..dnes si volám na HCG v krvi ale je mi už teď bohužel jasné, že je po všem.. Zkus testovat dál, pokud ti // zůstane, tak je vše v pořádku.. některé holky běžně krvácí a mají ms.

bajana
•
1. čer 2015

@lenulele ten prúžok nejako silnel, alebo bol stále takýto slabý? Aký citlivý je test? U mňa 31DC je krásna diaľnica, toto vyzerá skôr na biochemické tehotenstvo...čokoľvek ti tu napíšeme je len výstrel do tmy, tvoj prípad môže byť iný ako x podobných...držím palce

kralovna17
•
1. čer 2015

Mně se to stalo po těhotenských hormonech - nebrala jsi něco? Ty totiž můžou dělat falešně pozitivní testy... 😒

lenulele
autor
•
1. čer 2015

Tri testy kazdy od jine znacky a vypadaly takto. Na fotce neni tak znatelna, ve skutecnosti je krasne videt. Hormony zadne neberu uz deset let.Tak uvidime zitra tedy.

rybamrazena
•
1. čer 2015

Je ti špatně od žaludku jako při omdlení, točí se ti hlava, špatně dýchá, je tam čerstvá krev? Pak to může být mikropotrat.

lenulele
autor
•
1. čer 2015

Ne,ne, ne, chvili me bolelo bricho jako pri ms. Ale jsou to spis srazeninky a krev. Jako kdyz mi bylo 14 a zacinala jsem mentsruovat 🙂

kacii
•
1. čer 2015

tak za sebe: ja jsem takto krvacela cele 3 prvni mesice...nebylo to nic jineho nez uhnizdovani vajicka a pak jak se roztahovala deloha, tak mi rupaly cevky... pak byl relativne klid a posledni dva mesice zas... 🙂 nemusi to nutne znamenat nic zleho a s mestruaci v tehotenstvi ma bohate zkusenost moje mamka...ta normalne menstruovala 2 mesice, takze podle vypoctu co se delavaly driv zacal mamce porod o 2 mesice driv...az jsme se narodily, tak samozrejme videli ze nee 🙂

cabo
•
1. čer 2015

Ja spinila do 10tydne co 3-4 dny. Od potvrzeni tehotenstvi (v 4.tydnu ) jsem lehce spinila bud pul dne nebo i cely den. Mela jsem nizke hladiny obou hormonu a do 12tydne jsem je musela "dodavat". Vse jsme ustaly a za mesic ma maly rok. Drzim pesti,at kontrola dopadne dobre!

iluss
•
1. čer 2015

U prvního těhotenství jsem "menstruovala" první tři měsíce. Zpočátku jsem kvůli tomu ani netušila, že jsem těhotná.

kleopatra007
•
8. zář 2015

Ahoj,jsem 17 den po KET dnesni Hcg 5000 a ted krvacim☹bojim se

kejt29
•
8. zář 2015

Ja potratila v 7tt a to me to vzbudilo v noci jaky to byl sesup. Musela jsem hned do sprchy jak to ze me slo. A to mi bylo naprosto jasne, ze je konec. Drzim palce at je to jen silnejsi hnizdeni 😉

kleopatra007
•
8. zář 2015

Mrzi me to ☹ ach jo, to je teda zivot.

kejt29
•
8. zář 2015

@kleopatra007 nevim teda zcela jiste, jestli dekuji spravne, ale moc dekuji za srdicko! 😊