Mimoděložní těhu? V 6tt nebylo nic vidět
Holky prosím o vaše názory a zkušenosti. Dnes jsem byla u gynekologa, dle MS 5+4 a neviděl vůbec nic, ani gestační. Naopak "něco" u pravého vaječníku. HCG ve 4+4 bylo 550, o týden později 1560. Zítra jdu na vyšetření a s velkou pravděpodobností i na hospitalizaci do nemocnice 😔 Ovu později nebyla, testovala jsem. Už asi není šance, že by to nakonec dopadlo dobře, že? 😔 Kéž bych aspoň o ten vejcovod neprišla...
Kobzolla, to nemusi ještě znamenat že je to mimo, presne takhle jsem zacinala i ja, držíme palecky a dej vedet jak jsi dopadla😉
Doufam,ze to dobre dopadlo :(
Ahoj holky! Dopadla jsem "dobře", tedy měla jsem trochu štěstí v neštěstí. HCG začalo ještě před zákrokem trošku klesat, zle mi nijak nebylo, tak se rozhodli jen pro revizi zatím s tím, že uvidíme co HCG po ní. To rapidně kleslo, takže jsem už doma a mám oba vejcovody.
Tak to je mi lito, ale alespon že tak, drzim palecky at to priste vyjde😉

@kobzolla To same jsem absolvovala minuly mesic...bohuzel dle ovu az skoro v sestem tydnu...obavam se ze u tebe taky hcg stoupa strasne pomalu...Jinak nez odebranim vejcovodu se to u nas neresi,oni po tomto zakroku radi srustaji a provlem se opakuje :( Drzim palce aby byl problem jinde,v opacnem pripade mnoho sil a rychle zotaveni.Myslim na Tebe