Mirena a bolesti břicha. Hrozí mimoděložní těhotenství?
Hezký večer, poradíte mi?
Mam hormonální tělísko Mirenu.
Poslední MS jsem měla pred 11dny.
Ovulace podle kalendáře a podle bolesti a vytoku přesně na den... Jenže dnes odpoledne bolesti břicha jako když to mam dostat... Bolesti jsou pořád.. Jenže jsem do toho začala krvácet...co se děje? Co to může byt?
Samozřejmě ráno budu volat k dr. na vyšetření ale chci se trochu uklidnit... Může jit o mimoděložní těhotenství? Sex mam s mužem celkem pravidelný...
Tak udelej tehotensky test, ale urcite bych se objednala k dr
Jak dlouho mas telisko?
Mirenu ne, docela mě zklamala. Je to silné hormonální tělísko s mnoha vedlejšími účinky. Já jsem měla třeba problém s padáním vlasů a přibíráním na váze.
Dej si raději nehormonální, to levnější, obyčejné na 3 roky.
@rosalindamelinda ja jsem ale spokojená,na váze nepribiram a ani vlasy mi nepadají..tohle co popisuji se mi stalo poprvé a nemyslim si ze je to Mirenou..
U teliska se cysty bezne tvori. Prasknuti (po styku, namaze, ale i bez) muze bolet, muze a nemusi dojit ke krvaceni.
Nehormonalni bych jako alternativu urcite nevolila
@teplaka1 proto pisu že vaše tělo může naznačovat že i když vám do teď sedělo tak to neznamená že bude sedět po dobu 5 let může se to kdykoliv změnit tělo se mění taky se mohlo jednat klidně o ovulační krvácení ,možná pokud jste někdy cysta nebo ložisko endo. a nebo taky nic proto je super zajít k lékaři a ten už bude vědět víc 🍀
Tak je vse v pořádku,mam na pravém vaječníku žluté tělísko,pry je to po ovulaci,a ze jsem mohla mit silnější ovulaci proto to krvácení..Jinak je vše v pořádku ..

@teplaka1 možná cysta ,praskla žilka taky ještě to může bejt od ovulace těžko tak to usuzovat možná se mohlo pohnout tělísko ...