icon

Na ultrazvuku jen dutinka v 4+1tt

ajulinka91
30. zář 2015

Ahoj holky,
včera jsem byla na ultrazvuku. Spočítala jsem si, že bych měla být 5+1. Byla však vidět jen dutinka a doktor říkal že je to tak 4+1. Tzn. o týden míň, než bych měla být. Bojím se, že dutinka neporoste a pokud by rostla, tak že nebude vidět embryo. Máte někdo zkušenost s tím, že by dutinka nerostla? Je to moje druhé těhotenství, první nevyšlo z důvodu velkého nálezu při prvotrimestrálním screeningu. Bojím se, je to stále ještě čerstvé a nevím, jak bych zvládla druhé nevydařené těhotenství. Děkuji za názory.

Strana
z2
stepankaw
20. říj 2015

@berut Já si termín přepisuji, dle utz, takže v tuhle chvíli 5.5.2016. Taky věřím, že tam mimís je a bude to v pořádku, to bude náročný den, tak ať Ti to uteče. Držím palečky.

berut
21. říj 2015

@stepankaw Ahoj. Tak doktor videl dnes na utz zloutkovy vacek. 😉 Bohuzel srdicko jeste ne, tak mi potvrdil zacatek tehu a objednana jsem pristi patek opet na utz, to uz by pry melo byt videt srdicko. Takze si verim a drzim palce 😅

stepankaw
21. říj 2015

@berut To je dobrý začátek, taky věřím, že to bude v pořádku a mimi tam v pátek bude v celé své kráse 🙂 Věř mu a opatruj se.

berut
30. říj 2015

@stepankaw Ahoj, tak jen hlasim, ze vsechno v poradku. 😉 Mudr slysel ozvy srdce, velikost 3 mm a odpovidame cca 6 tt dle utz, byt dle MS 8+2. Takze za tri tydny prvni screening, prukazka. Verim, ze uz vsechno poslape jak ma. 😀 Krasny vikend a verim, ze taky hezky rostete. 😎

eliotka1
30. říj 2015

@berut Moc gratuluji k miminku! 🙂

berut
30. říj 2015

@eliotka1 Dekuji a jak koukam, vlastne napodobne. 😉

eliotka1
30. říj 2015

@berut Taky moc děkuju 😉

stepankaw
30. říj 2015

@berut Ahojky, no gratuluji a mám velikou radost 🙂 jsem moc šťastná, že i srdíčko bylo, tak jen tak dál 🙂 dnes mi dával drobek pěkně zabrat, tak asi dobrý, dnes jsem podruhé za celé těhu zvracela 🙂 ve 14.tt, hi hi 🙂 bříško mi moc neroste, ale věřím, že mimi ano a 16.11. budu čubrnět jak už je veliké, moc se těším.

danielagabrielka
6. bře 2023

@ajulinka91 Julinko já jsem 4+1 dnes....v děloze je zatím jen gestacni Vacek. HCG 820 což je prej dobrý....ale teď jsem byla v nemocnici na kapackach páč od minulého pondělka jsem zvracela, nejedla a nespala, omdlela . Takže strach. Další kontrola v pondělí a to už by tam měl být vidět. Jen se bojím toho stresu a rozbouřených minerálů . Je to mě druhé těhotenství také , první nevyšlo páč jsem byla mimodelozne. Takže vytoužené druhé s jedním vejcovodem
Držím ti palce a ozvi se 😇

Strana
z2