icon

Nechuť k sexu v těhotenství a neustále naléhání ze strany partnera

23. srp 2021

Už tak nějak nevím kudy kam. Čekáme druhé dítě a dává mi to hodně zabrat. Jsem teprce v půlce, ale už teď trpím na bolesti beder a děložních vazů, které řeším s fyzio a PA, mám křečovou žílu tam dole a je to velmi bolestivé, po sexu ještě mnohem horší a navíc navazuji rodičákem na další mateřskou, takže celý den v jednom kole. Na sex už prostě není vůbec nálada, jenže manžel to pořád hrozně řeší a stále na mě naléhá, každou chvíli na to naráží a pořád to zkouší. Chce to furt a já vůbec a už se kvůli tomu i dost hádáme. Snažím se mu to vysvětlit, že k tomu mám důvody, že to nedělám schválně a není mi to příjemné, ale připadá mi jakoby mi to nevěřil. Je naštvaný a nepříjemný. Už nevím jak to mám řešit. 😞 Byl někdo v podobné situaci a jak to vaši muži brali těhotenství bez sexu? Je mi to vůči němu i líto, normálně jsem dost náruživá a teď je to u mě s chutí ještě hluboko pod bodem mrazu. Může to chlap vůbec pochopit?

Strana
z2
barulina
24. srp 2021

No tak já to vnímám jinak. Určitě kdyby se něco dělo chlapovo, nebudu trapne nalehat a byt zlá a čekat nějaké kompenzace. Pro mě je to sobecké a hnusne.

luckamiksova
24. srp 2021

Docela mě překvapuji odpovědi, že chlapi to prostě potřebuji, tak snad nejsou zvířátka, který se nedokážou ovládat ne 🤦‍♀️ když tě to bolí a nejsi na tom fyzicky dobře, tak by to měl chápat a je to od něj dost primitivní teda... Ale když to nechce pochopit tak nevím jak mu to teda vysvětlit.. Přítel je v tomhle tedy normální a pozná když mi není dobře.. Vzala bych ho a dotáhla k doktorovi, aby mu to teda vysvětlil on když to nestačí od tebe.. Ale nechápu, že některý chlapi se takhle chovají 😔

marilyn74
27. bře 2024

Zalezi na tom, jakyho chlapa sis s prominutim vybrala a vzala. Muj chlap by si tohle vuci me nikdy nedovolil. Ma maximalni pochopeni, empatii a jeste me i ujisti, ze to chape a nenaleha. Uz se i stalo, ze nabidne klidne oralni uspokojeni me a sam ho zpetne nevyzaduje.

Nazory zen zde, ze muzi to proste potrebuji a ty ho musis uspokojit apod. jsou jak z doby kamene! To je jak chlap chodi do prace, pak pride domu sedne si s lahvacem k televizi, nedela domaci prace, protoze ty jsou prece damskou zalezitosti a o dite se stara jenom matka! Tuk tuk tuk na celicko 🙂

mabs
27. bře 2024

@marilyn74 Víš že odpovídáš na 3 roky starou diskuzi? 😀

Strana
z2