Už tak nějak nevím kudy kam. Čekáme druhé dítě a dává mi to hodně zabrat. Jsem teprce v půlce, ale už teď trpím na bolesti beder a děložních vazů, které řeším s fyzio a PA, mám křečovou žílu tam dole a je to velmi bolestivé, po sexu ještě mnohem horší a navíc navazuji rodičákem na další mateřskou, takže celý den v jednom kole. Na sex už prostě není vůbec nálada, jenže manžel to pořád hrozně řeší a stále na mě naléhá, každou chvíli na to naráží a pořád to zkouší. Chce to furt a já vůbec a už se kvůli tomu i dost hádáme. Snažím se mu to vysvětlit, že k tomu mám důvody, že to nedělám schválně a není mi to příjemné, ale připadá mi jakoby mi to nevěřil. Je naštvaný a nepříjemný. Už nevím jak to mám řešit. 😞 Byl někdo v podobné situaci a jak to vaši muži brali těhotenství bez sexu? Je mi to vůči němu i líto, normálně jsem dost náruživá a teď je to u mě s chutí ještě hluboko pod bodem mrazu. Může to chlap vůbec pochopit?
Docela mě překvapuji odpovědi, že chlapi to prostě potřebuji, tak snad nejsou zvířátka, který se nedokážou ovládat ne 🤦♀️ když tě to bolí a nejsi na tom fyzicky dobře, tak by to měl chápat a je to od něj dost primitivní teda... Ale když to nechce pochopit tak nevím jak mu to teda vysvětlit.. Přítel je v tomhle tedy normální a pozná když mi není dobře.. Vzala bych ho a dotáhla k doktorovi, aby mu to teda vysvětlil on když to nestačí od tebe.. Ale nechápu, že některý chlapi se takhle chovají 😔
Zalezi na tom, jakyho chlapa sis s prominutim vybrala a vzala. Muj chlap by si tohle vuci me nikdy nedovolil. Ma maximalni pochopeni, empatii a jeste me i ujisti, ze to chape a nenaleha. Uz se i stalo, ze nabidne klidne oralni uspokojeni me a sam ho zpetne nevyzaduje.
Nazory zen zde, ze muzi to proste potrebuji a ty ho musis uspokojit apod. jsou jak z doby kamene! To je jak chlap chodi do prace, pak pride domu sedne si s lahvacem k televizi, nedela domaci prace, protoze ty jsou prece damskou zalezitosti a o dite se stara jenom matka! Tuk tuk tuk na celicko 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
No tak já to vnímám jinak. Určitě kdyby se něco dělo chlapovo, nebudu trapne nalehat a byt zlá a čekat nějaké kompenzace. Pro mě je to sobecké a hnusne.