Nemocenská dovolená. Jak je to v těhotenství s vycházkama?
Ahoj holky, 31.7 mi končí RD, 1.8 budu nastupovat na nemocenskou, čekám druhý miminko. Chtěla bych se zeptat, jak to je s vycházkama? Budu mít jen omezený čas, kdy budu moct mimo své bydliště, nebo se lze s lékařem domluvit aby napsal vycházky na delší čas?
@lu77776666 Proto první příspěvek z nově založeného profilu je zrovna tento? 😃 Ale no tak slečno/paní Svobodová 😃 my přemýšlíme než něco napíšeme.
@lu77776666 Prosím tě, radši už nepiš. Je to průhledné 🤦♀️
Samozřejmě víš, že se dá zjistit i IP adresa. 😂
@mimi1004 taky si myslím, ale je to fakt průhledné 😂
Tady je dneska zábavy při večeru
@michaela666 klidně přemýšlejte. Až na to, že já tady už mám několik účtú. A co jsem na kterým napsala, pravdu či lež, nikdo nemůže vědět.
Tímto uzavírám dnešní nesmyslnou debatu.
@lu77776666 A je to... uzavíráš debatu, kterou údajně přece otevřela tvá známá 🤣
@lu77776666 Nejdřív jsem byla docela nasraná, jak se někdo takhle "veřejně" přizná k využívání ostatních ( neoprávněné neschopenky) a víš ty co? Teď se docela bavím jak se ten svůj přešlap snažíš trapně zamaskovat jako malá holka. 😂
@mimi1004 ta dneska nebude spát 😄
Chudák holka🙂))
@michaela666 co já, já nic 😄😁
Zrovna jsem si tady chtěla dát 🍿
Dělám těžkou práci v zemědělství a desítkami honí přesčasu, jsem po potratu, mám riziko růstové restrikce a doktora ani nenapadlo, že by mě dal PN. Zatím bych ani nechtěla
@martinau5 obávám se, že zábava už skončila 😒
@jako_mala_holka Třeba se ještě zaregistruje jako svoje babička 😄
@mimi1004 😅 no, když už, tak už 😄

@jako_mala_holka Asi se ji teď svírá zadek...