icon

NT screening na Bulovce, byly jste?

ludul
14. led 2015

Děvčata, byla jste některá na NT screeningu na Bulovce ? Já jdu příští týden ve středu - budu 13+3 ( na utz)...řekli Vám na Bulovce pohlaví miminka? Jdu k MUDr. Neumannové - nebyly jste u ní některá?

nyna87
15. led 2015

Ahojky,ja teda byla pred 3 lety u Apolinare a rict mi to nechteli,ze je to brzo,Ale spouste maminek to pry reknou,uvidis 🙂

banditarich
18. led 2015

Ahoj, jdu tam zítra dopoledne....sama nevím, co mne čeká a natož ke komu jdu...

banditarich
19. led 2015

Ahoj, tak dávám čerstvou zkušenost. MUDr. Neumannová je naprosto výborná a pečlivá, ničeho se neboj, pokud něco neuvidí, počká si na natočení dítěte správným směrem. Všechny výsledky s tebou podrobně probere a vysvětlí třeba i víckrát. Takže jsem moc ráda, že jsem byla tam u ní. Palec nahoru!

ludul
autor
19. led 2015

@ banditarich moc děkuju za aktuální zkušenosti, já jdu ve středu 🙂))) už se těším, až fazolku uvidím a snad bude vše ok 🙂 Řekla ti paní doktorka, co to bude - holčička nebo kluk? Kdy máš TP, třeba se tam někdy potkáme 🙂

banditarich
19. led 2015

No neřekla, protože dítě je děsná vrtule a hrozně sebou mele, takže to nešlo zjistit, krom toho je to docela brzy, dnes13+4, takže smůla. TP mám mezi 18.7. a 25.7., jinak chodím vedle na Medu, tak se můžeme přes soukr. zprávy domluvit, když asi bydlíme někde kousek od sebe, že?

banditarich
21. led 2015

Tak jak jsi dopadla? Jsem zvědavá...😀

tomisi
12. kvě 2015

Ahoj, chtěla bych trochu oživit diskuzi - na 1 screening se teprve chystám za10 dní. Volala jsem tam a prý se na krevní testy neobjednává a můžu tam jít kdykoliv od 10 týdne. Sestřička na gynekologii mi ale řekla, že tam prý jsou jen v pondělí...Nemůžu to nikde nějak na stránkách dohledat. Můžete mi prosím poradit, kdo jste už na Bulovce byl - jak to chodí, kdy přijít, jak dlouho tam člověk čeká, kde to přesně je atd? Jsem z toho zmatená jak lesní včela 😀