Očkování proti covidu ve druhém trimestru: Vaše zkušenosti?
Ahoj. Je tu někdo, kdo se nechal v těhotenství (nejlépe v druhém trimestru) očkovat na covid ?
Já už sem byla 2x před těhotenstvím, průběh byl normální, jen zvýšená teplota. Jen teď v těhotenství, kdy je vše jinak mám docela strach, tak mě zajímá, jak to měli ostatní 🙂
@elesse nezlob se na me,ale kdyz te tady poucuje pancelka,ze o tom vis prd a ona pokud vim epidemiolog neni,tak vi leda tak dva prdy,tak co ji na to chces napsat??? 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
@marcicek84 nic mi psat nemusis, zkus psat k tematu
P.S. Z moji strany nic z oboru epidemiologie nepadlo
@marge_s takže to teď všechny očkované, zarouškované a covid maniaci budete u toho rozvolńování a rušení covid pasů kousavé? Nebo jak?Už jste se pomalu stáhly, tak asi jsi poslední záchvěv mrtvého brouka, že?
@marcicek84 jestli mas potrebu se odreagovat tim, ze budes lidi prudit a urazet, muzes si zaridit vlastni tema nebo se presunout do toho puvodniho.. Tohle se jmenuje uplne jinak. Pápá
@marge_s no prudit jsi tu ale prisla ty a jsi schopna se za mnou tahnout kamkoli jako smrad,tak si dej voraz,dik 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
@marcicek84 nevim, co si o sobe myslis… to, ze je nekdo ockovany neznamena, ze je maniak. Stejne jakoto, ze ma nekdo zcestne nazory nutne neznamena, ze je xxx. Mej se dobre, kez te zdravi neopusti
@stastnamatka07 ja uz to davala do tech predchozich temat, presto to sem dam do druzice nebo tretice - zkus tam https://www.facebook.com/groups/ockovaniecovid1... nakouknout. Pozitivni je, ze je tam hromada zenskych s ruznymi zkusenostmi. Lepsimi i horsimi prubehy covidu i po ockovani, ne reci typu "jedna znama me zname" a validni informace. Jedine, co tam nakonec zjistis je, ze kazdy to ma jinak - odhlednuto od tehotenstvi ci kojeni. ale zase je super, ze uvidis, ze nejsi sama a vsichni si kladou podobne otazky 🙂
A jsou to "proste zkusenosti" bez balastu.
@elesse prosim te,psala jsem to snad tobe?psala jsem to jedne konkretni osobe a to z nejakeho duvodu,a jelikoz neznas pozadi (pani je zrovna ocko,rousko naniak,pise o tom vsude) ,tak prosim te vychladni 😉
Ta osoba,co ma obrazek ze Simpsonovych,asi nepochopila, ze je mi uplne ukradena,i diskuze s ni,proto ta velka koronavirova zanikla.Zivit par demagogu z iniciativy Snih,me proste prestalo bavit...

@marcicek84 a to víš ty z čeho? Taky studovaný epidemiolog?