icon

Očkování proti covidu ve druhém trimestru: Vaše zkušenosti?

stastnamatka07
31. led 2022

Ahoj. Je tu někdo, kdo se nechal v těhotenství (nejlépe v druhém trimestru) očkovat na covid ?
Já už sem byla 2x před těhotenstvím, průběh byl normální, jen zvýšená teplota. Jen teď v těhotenství, kdy je vše jinak mám docela strach, tak mě zajímá, jak to měli ostatní 🙂

Strana
z2
elesse
3. únor 2022

@marcicek84 a to víš ty z čeho? Taky studovaný epidemiolog?

marcicek84
3. únor 2022

@elesse nezlob se na me,ale kdyz te tady poucuje pancelka,ze o tom vis prd a ona pokud vim epidemiolog neni,tak vi leda tak dva prdy,tak co ji na to chces napsat??? 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

marge_s
3. únor 2022

@marcicek84 nic mi psat nemusis, zkus psat k tematu
P.S. Z moji strany nic z oboru epidemiologie nepadlo

marcicek84
3. únor 2022

@marge_s takže to teď všechny očkované, zarouškované a covid maniaci budete u toho rozvolńování a rušení covid pasů kousavé? Nebo jak?Už jste se pomalu stáhly, tak asi jsi poslední záchvěv mrtvého brouka, že?

marge_s
3. únor 2022

@marcicek84 jestli mas potrebu se odreagovat tim, ze budes lidi prudit a urazet, muzes si zaridit vlastni tema nebo se presunout do toho puvodniho.. Tohle se jmenuje uplne jinak. Pápá

marcicek84
3. únor 2022

@marge_s no prudit jsi tu ale prisla ty a jsi schopna se za mnou tahnout kamkoli jako smrad,tak si dej voraz,dik 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

elesse
3. únor 2022

@marcicek84 nevim, co si o sobe myslis… to, ze je nekdo ockovany neznamena, ze je maniak. Stejne jakoto, ze ma nekdo zcestne nazory nutne neznamena, ze je xxx. Mej se dobre, kez te zdravi neopusti

marge_s
3. únor 2022

@stastnamatka07 ja uz to davala do tech predchozich temat, presto to sem dam do druzice nebo tretice - zkus tam https://www.facebook.com/groups/ockovaniecovid1... nakouknout. Pozitivni je, ze je tam hromada zenskych s ruznymi zkusenostmi. Lepsimi i horsimi prubehy covidu i po ockovani, ne reci typu "jedna znama me zname" a validni informace. Jedine, co tam nakonec zjistis je, ze kazdy to ma jinak - odhlednuto od tehotenstvi ci kojeni. ale zase je super, ze uvidis, ze nejsi sama a vsichni si kladou podobne otazky 🙂
A jsou to "proste zkusenosti" bez balastu.

marcicek84
3. únor 2022

@elesse prosim te,psala jsem to snad tobe?psala jsem to jedne konkretni osobe a to z nejakeho duvodu,a jelikoz neznas pozadi (pani je zrovna ocko,rousko naniak,pise o tom vsude) ,tak prosim te vychladni 😉

marge_s
3. únor 2022

@elesse bacha, to je pandorina skrinka 😉
(Asi bude nasledovat seznam, co vsechno strasneho jsme si kdy napsaly etc.. 🙄 😀 ale chudak zakladatelka :/)

marcicek84
4. únor 2022

Ta osoba,co ma obrazek ze Simpsonovych,asi nepochopila, ze je mi uplne ukradena,i diskuze s ni,proto ta velka koronavirova zanikla.Zivit par demagogu z iniciativy Snih,me proste prestalo bavit...

Strana
z2