Odkedy používať tehotenský pás v aute?
Ahojky,
neviete mi niekto poradit, odkedy sa ma v tehotenstve pouzivat tehotensky pas?
Dakujem
Eva
airbag je jednoznacne nasmeovany na hlavu, nie na brucho.....takze hlavne nevypinat, aby /nedajboze/ pri nehode nevyhasli oba zivoty, aj vas aj toho dietatka.....a tehotensky pas sa odporuca od 2 mesiaca.....vcera som si ho kupila a je to fakt super vec, konecne sa citim pohodlne a nic ma netlaci....chcela som od draheho len taku svorku predtym, aby sa mi spodny pas nestahoval, ked sa pas samonavija, ale mi to hned zamietol s tym, ze nikto nevie, ako sa to bude pri nehode spravat, lebo vraj pri nehode sa tie pasy dopnu uplne ci co a este je volakde tam nieco, co nevie akoby sa spravalo...takze ten pas odporucam...
usiko: no u spolujezdce muzou byt takove ty vetsi airbagy, co jdou i na telo, ale netusim, jaka auta to maji a jaka ne 😔
rozhodne nevypinat a vzdy se pripasat 🙂
ahojky neprodáváte nahodou někdo bezpečnostní pás besafe do auta chtěla bych hokoupit za rozumnou cenu 😉 díky
ahojka, mam podobny dotaz jako zabulik, neprodavate nekdo jiz pouzivany bezpec.pas BeSafe? 🙂 Dekuji
ahojte, predavam bezpecnostny pas besafe do auta pre tehule. pozrite v mojej inzercii ak ma niektora zaujem, tak ma kontaktujte cez IP. dik.
@zvedavamt - podla mna iny neni... ja ho pouzivam uz od tretieho mesiaca, vela soferujem, je to lepsie... a ak mam suknu, holt, suknu hore a zapnut 😀 😀 😀 Pod saty aj tak nosim leginy, tak mi to tak nevadi 😀
su rozne druhy tehotenskych pasov. pouzivala som aj taky, ktory sa zapinal na bokoch, teda bol vhodny na sukne. kupila som ho v anglicku. mala som aj BeSafe ale ten nebol dobry na sukne. Mam na predaj oba ak ma niekto zaujem. dakujem
ahojte.pouzivala som pasy BeSafe a ClippaSafe. mam oba na predaj. kuk do bazarika. dakujem
Ahojte kočky, napíšte prosím vašu skúsenosť s pripútavaním sa bezpečnostným pásom pre tehotné aj do našej encyklopédie Wiki Modrý koník. Miesto na pridávanie skúseností je dole pod článok. Dik.
Ak ste používali inú značku, ktorá nie je v článku uvedené, dajte mi vedieť. Doplníme do článku.
A teraz šup na článok: https://www.modrykonik.sk/bezpecnostny-pas-pre-...
@estrellita
@usiko
@eva99
@anjelicek26
@leikkka

market: naproto souhlasim 🙂
no nasla jsem jen to, ze pokud zena sedi za volantem, tak airbag je smerovany na oblicej, takze to neni zadny problem. ale nic o spolujezdci. Jen tedy nejake diskuze, ale radeji bych mela nejaky dobry zdroj! ale u dost aut to ani nejde vypnout, pry jen diagnostikou a napr. doporucuji sedet sedadlem co nejdale.