Opar v těhotenství - jak léčit?
Ahojky holky,
udělal se mi opar teď ve 14.týdnu (trpěla jsem na ně i dříve), ale nevím, co na to v těhu. Dle příbalových informací se nesmí Vektavir, Herpesin - jen po dohodě s lékařem a u těch konopných mastí tam nic o těhotenství pro jistotu nepíšou. Máte prosím nějakou zkušenost nebo to mám nechat "přejít" samo? Díky moc za rady 😉
Já měla opar v prvním a třetím těhotenství, jinak na ně taky docela dost trpím. U prvního jsem mazala právě tea tree olejíkem, u třetího ničím. Doba hojení stejná, do 10ti dnů. Akorát mně se z toho oleje natahovalo teda 😀 Za mě říkám ničím 😉
Já mívám stejný problém, většinou to řeším obyčejným Stopanginem na kloktání. Sotva začnu cítit, že se klube, začnu ho tím potírat. Vysuší se a vůbec se nerozjede ve velké míře, mnohdy si ani okolí nevšimne, že ho mám. Doktorka mi řekla, že takhle lokálně je to OK.
díky za rady holky, mně stále ještě trápí nevolnosti (ačkoliv nezvracím), tak se lihu nebo francovek docela bojím, abych se ne...... 🙂 zkusím ten olejíček, co holt můžeme dělat, než vydržet 🙂

tee tree oil? Líh?