icon

Originální způsoby oznámení pohlaví dítěte. Vyhněte se dortíkům.

alena337
28. bře 2023

Prosím, chtěla bych nějak originálně oznámit pohlaví děťátka. ♥️Jen ne přes dortíky atd. nestihnu to do odpoledne upéct.. a do zítra to nevydržím tajit 😃😃😃 moc děkuji za nápady 🙏🏻

laxesis
28. bře 2023

Já budu kupovat gender reveal balonek na prasknutí, aby z něj vylítly konfety, praskne to syn 🙂 jsou mimo balonky i takové vystřelovací konfety (tuby) a podobně. Jako úplně originální to není, ale péct se mi nějaké barevné dorty taky nechtějí :D ale jestli to chceš hned, tak to neporadím🙂 já to zjistím s jistotou zítra a tady tu akci plánuju na víkend=)

lenerka1
28. bře 2023

Záleží komu oznámit...napadlo mě vytvořit křížovku nebo osmisměrku nebo vzkaz tajným písmem.

sigyn
28. bře 2023

Poslední dobou mi přijde, že nejoriginálnější bude říct to rovnou. 😉

laxesis
28. bře 2023

@sigyn kdyby šlo jen o dospěláky tak souhlasím, na druhou stranu u oznámení dětem (to teda zakladatelka nepsala) je fajn udělat něco pro ně trošku zajímavého si myslím🙂 náš malý konfety miluje, to je vždycky strašný bordel, ale té radosti :D myslím, že nakonec bude mít větší radost z toho, než z informace o pohlaví 😀

veruuu_kubesovic
28. bře 2023

A co úplně jednoduše říct pohlaví miminka, tyhlety rádoby originality mi přijdou úplně mimo...

lenatko91
28. bře 2023

Já jsem kupovala stírací losy. Dají se i vyrobit doma 😊

sorboni30
28. bře 2023

@lenatko91 jak se dají vyrobit doma stírací losy? 🤗 uvítala bych. Dekuji

zrzinda
28. bře 2023

Já nevím, no. Mě přijdou všechny tyhle “originality” strašně trapný a vlastně jenom pro instagram. Normálně jsme řekli, co čekáme a hotovo. 😊

lenatko91
28. bře 2023
zelenaesmolda
28. bře 2023

@veruuu_kubesovic
u nas to nema tradici ale v Americe jsou treba gender reveal party celkem bezne.
Ale taky ty cavyky kolem toho moc nechapu.
Ja bych rekla,ze v ramci GDPR jim zadne citlive udaje o identite ditete sdelovat nebudu.Stejne nevime za co se v puberte prohlasi a jestli se nebude povazovat za nebinarni uz od skolky :D

kaaacaaatkooo
27. čer 2024

Holky, můžu se zeptat? Mám koupený balonek BOY OR GIRL a až zjistíme pohlaví, naplníme ho příslušnou barvou a na oslavě synových 3. narozenin plánujeme pohlaví všem oznámit 🙂 Co mě ale napadá - obejde se to praskutí efektivně i bez helia? Radši přikoupím i vystřelovací konfety, ať to není trapné :D

elesse
27. čer 2024

No tak hlavne, aby to bylo jiste😂

kaaacaaatkooo
27. čer 2024

@elesse noooo, i to se muze stat 😅 Kdyby nebylo, tak bychom se na to vykaslali 🙂