icon

Osypané bříško po krému Lady Max, máte zkušenost?

aspnet
17. pro 2014

Ahojky, celé těhotenství jsem byla pyšná, že mám pěkné bříško bez strií atd... Teď jsem 37.tt a bohužel jsem změnila krém na bříško z Elaty-Q na Lady MAX care samozdřejmě je to z lékárny ☹( Mám teď bříško celé osypané jakoby malé uhříky ☹. Krém jsem přestala hned používat a snad se mi to zase spraví do původního stavu.
Máte někdo také takovou zkušenost s tímto krémem? Lady MAX care? Děkuji...

kamca77
•
17. pro 2014

Ahoj, s tímto krémem zkušenost nemám, ale také se mi na konci těhotenství dělaly malé uhříky na bříšku. Po porodu už jsem to tam neměla, jsou to hormony, v tom posledním trimestru jich je víc než dost...a po porodu také 🙂 Občas se stává, že krémy co obsahují různé oleje, ucpávají pokožku a póry pak nemůžou dýchat a zanicují se, takže je lepší asi teď nic nemazat, sklon ke striím je prý i dědičný, já jsem moc nemazala a žádné nemám. Kamča

aspnet
autor
•
17. pro 2014

@kamca77 Děkuji, to jste mi udělala radost 🙂

eva118
•
17. pro 2014

Mě se taky osypalo břicho ke konci těhotenství, svědilo to. Měla jsem strach, jestli je vše ok, osypání může být při vysokých jaterních testech. Změnila jsem krém a zmizelo to. Používala jsem ten krém dlouho a pokožka už řekla dost 🙂 .

aspnet
autor
•
18. pro 2014

@eva118 jj... svědí to jako blázen, až to i bolí... Mažu to měsíčkovou mastí, ta snad nemůže uškodit...Děkuji 🙂