Otěhotnění ihned po revizi. Stalo se vám to?

hofi
9. únor 2012

Ahoj holky,dnes se mě stalo něco na jednu stranu hrozného a na druhou stranu krásného.Ale nejdřív-v říjnu jsem byla na svém 1 IVF-zavedeny dvě embrijka.Uchytlo se jedno,ale bohužel v 8tt konec-nebilo srdíčko.Takže 11.1.2012 jsem byla na revizi.Dnes jsem se cítila nějak špatně.Řekla jsem si,že bych už měla dostat první MS po revizi.Nedalo mě to a udělala si těhu test a na něm jsou dvě //.Co teď?A to jsme s manželem spali pouze 2× a to jednou s gumou a jednou přerušovaný sexík.Takže neproběhla ani jedna MS a já jsem opět těhotná?
To mě doktorka zabije.Mám takový strach,že nebude ještě vše OK na příchod nového miminka.Holky stalo se Vám to některé?

veronyk
9. únor 2012

Ahoj, otěhotněla jsem po revizi, ale hned po šestinedělí. Doktor nic neříkal, spíš mě povzbudil, že je to dobře a v pořádku. Říkal, že zná mnoho maminek, které otěhotněly v šestinedělí. I já byla šťastná, protože to jediné mě dodávalo sílu,. Touha po dalším miminku byla velká a chtěla jsem otěhotnět co nejdříve. (i když v porodnici nám doporučili půl roku čekat) Tak se neboj a raduj se z miminka. Určitě bude vše v pořádku.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru