icon

Pauza v užívání antikoncepce a menstruace mešká

keksik002
30. říj 2020

Zdravím, užívám antikoncepci, beru ji již několik let, vždy po vysazení jsem do dvou dnů max dostala menstruaci, teď už ale 4 dny pauza a nic, ze začátku lehké špinění a teď nic.. co teď? těhotenský test? nebo .. začít brát antikoncepci dál..? lékař má dovolenou, zástup v nemocnici a tam se moc nehrnu.. poradí někdo? děkuji všem..

barmil
•
30. říj 2020

@keksik002 udelala bych TT, pokud negativní, zacla bych nové platicko antikoncepce

keksik002
autor
•
30. říj 2020

@barmil Děkuji, tak doufám že to bude jen nějaký "výpadek"..

barmil
•
30. říj 2020

@keksik002 lepší zkontrolovat to tt a mit klid a začít brát antikoncepci, než se porad dal nervovat, co to bylo.. Navíc pokud tehotenstvi neplánujes, tak Ti to případně alespoň dá dostatek času na rozmyšlenou.

themuffin
•
30. říj 2020

Mě doktor řekl 21 dní brát a 7 dní pauza nehledě na krvácení..

themuffin
•
30. říj 2020

MS většinou dorazila po dobrání platíčka, ala párkrát se mi stalo, že jsem to dostala třeba až pátý den

keksik002
autor
•
30. říj 2020

@themuffin no ja to mam uz nekolikaty rok (8let) vzdycky hned druhy den max a vzdycky tri dny.. Tak me to znervoznilo, rano udelam test.

@barmil těhotenství určitě plánované neni, takze...

keksik002
autor
•
31. říj 2020

Tak těhotná naštěstí nejsem.. Takže, mám začít brát prášky nebo čekat, jestli ještě menzes přijde?

themuffin
•
31. říj 2020

Být na tvém místě, tak bych asi počkala a udělala obvyklou pauzu.. Ale je to samozřejmě na tobě

keksik002
autor
•
31. říj 2020

Proc se mi nadpis prepsal?

themuffin
•
31. říj 2020

Netuším proč to tak dělá, ale už jsem si toho všimla u více diskuzí 🤔😀

keksik002
autor
•
1. lis 2020

@themuffin zvláštní.. Ted na to cucim a říkám si, hele stejna diskuze.. A teprve pakme dojde ze je to ta moje :D