Perlivé vody, mohou nějak ublížit v těhotenství?
Ahoj holky,prosim mam taky problem jsem docela zavisla na perlivych vodach jakosou treba Mattoni jsem ve 13tt muze to nejak ublizit??
@olga_ ale jistě, já to zas tak nežeru 😀 Opravdu jsem si to vyložila mimoňsky a vzhledem k charakteru některých dotazů, které ve fóru padají by mě nepřekvapilo, kdyby si to někdo opravdu myslel 😂😂😂
@craki
@lenusaak http://www.svetlekaru.cz/pripadove-studie/kazdo...
bych se toho zas tak nebála 🙂
Obsah minerálů je relevantní leda tak pro marketingové účely 😉 Nejen co se týče magnézie, bezpochyby... Stejně jako "100% džus" v krabici s půlroční expirací 😉
@zuzineckah To jsem si právě v duchu říkala, kam to s MK spěje, když se předpokládá ta nejstupidnější varianta jako pravděpodobná až reálná. Taky to nežeru, proto si příště dvakrát víc rozmyslím, kam a co psát. Žere to strašně času, to vysvětlování. 😂😂😂
@zuzineckah ja se toho nebojim 🙂 Ani by me nenapadlo nad tim dumat nebo to nijak hrotit😉
Ale je fakt, pracuji na metabolicke JIPce a lékaři to ale opravdu nedoporucuji jako vhodnou náhradu dennich tekutin.
@olga_ hele, aspoň jsme se pobavily! 👍🏼 Ani nevíš jak je osvěžující zjistit, že jsem se pletla a špatně si vyložila dobrou myšlenku😍
@lenusaak chápu, nicméně lékaři taky občas věci zbytečně hrotí. Protože ve finále bychom dospěly k závěru, že ideální tekutinou leda tak mateřské mléko 😂Proto stejně jako ve všem i tady platí zlatá střední cesta, bezpochyby 🙂
@zuzineckah Tak samozrejme, zlata stredni cesta, proto ne kazdy den 😉

@craki presne tak😊 Zatezuji ledviny. Plati to pro těhule i netěhule.