icon

Perlivé vody, mohou nějak ublížit v těhotenství?

sandra92
9. únor 2017

Ahoj holky,prosim mam taky problem jsem docela zavisla na perlivych vodach jakosou treba Mattoni jsem ve 13tt muze to nejak ublizit??

Strana
z2
lenusaak
10. únor 2017

@craki presne tak😊 Zatezuji ledviny. Plati to pro těhule i netěhule.

zuzineckah
10. únor 2017

@olga_ ale jistě, já to zas tak nežeru 😀 Opravdu jsem si to vyložila mimoňsky a vzhledem k charakteru některých dotazů, které ve fóru padají by mě nepřekvapilo, kdyby si to někdo opravdu myslel 😂😂😂

zuzineckah
10. únor 2017

@craki
@lenusaak http://www.svetlekaru.cz/pripadove-studie/kazdo...
bych se toho zas tak nebála 🙂
Obsah minerálů je relevantní leda tak pro marketingové účely 😉 Nejen co se týče magnézie, bezpochyby... Stejně jako "100% džus" v krabici s půlroční expirací 😉

olga_
10. únor 2017

@zuzineckah To jsem si právě v duchu říkala, kam to s MK spěje, když se předpokládá ta nejstupidnější varianta jako pravděpodobná až reálná. Taky to nežeru, proto si příště dvakrát víc rozmyslím, kam a co psát. Žere to strašně času, to vysvětlování. 😂😂😂

lenusaak
10. únor 2017

@zuzineckah ja se toho nebojim 🙂 Ani by me nenapadlo nad tim dumat nebo to nijak hrotit😉
Ale je fakt, pracuji na metabolicke JIPce a lékaři to ale opravdu nedoporucuji jako vhodnou náhradu dennich tekutin.

zuzineckah
10. únor 2017

@olga_ hele, aspoň jsme se pobavily! 👍🏼 Ani nevíš jak je osvěžující zjistit, že jsem se pletla a špatně si vyložila dobrou myšlenku😍

zuzineckah
10. únor 2017

@lenusaak chápu, nicméně lékaři taky občas věci zbytečně hrotí. Protože ve finále bychom dospěly k závěru, že ideální tekutinou leda tak mateřské mléko 😂Proto stejně jako ve všem i tady platí zlatá střední cesta, bezpochyby 🙂

craki
10. únor 2017

@zuzineckah Tak samozrejme, zlata stredni cesta, proto ne kazdy den 😉

Strana
z2