icon

Píše se do těhotenské průkazky pohlaví dítěte?

martii07
4. únor 2009

Ahoj,
nevíte některá jestli se píše do průkajdy pohlaví dítěte?

kvetulda
•
4. únor 2009

Ahoj, o tom jsem ještě neslyšela, že by se tam psalo, myslím si, že ne... já ho tam taky nemám uvedený 🙂

vendulka
•
4. únor 2009

tak to se tam nepíše...

kessiee
•
4. únor 2009

ahoj, neviem ako je to u vas v cechach, ale u nas je u niektorych lekarov problem aj prezradenie pohlavia, tak si nemyslim, ze by to pisali do preukazu.

schwarzovka
•
4. únor 2009

mě to tam doktor nakreslil...ale až po tom,co jsem mu řekla, že to chceme vědět...ale asi jen tak pro sebe, aby příště věděl 😉

jajka12
•
4. únor 2009

aj ja mám na to kolonku v knižke, len ja usím ešte chvíľku počkať, kým bude táto kolonka vyplnená... Mojej sestre ju lekár vyplnil, no ona tú značku nepoznala 😀 😀 😀 a volala mi že čo to znamená. A tak som vedela skôr ako ona, že bude mať chlapčeka...a aj mala.

deathy
•
4. únor 2009

Ahoj, tak co já vim, tak se to nepíše. Ani na to kolonku v průkazce nemám. Hlavně si i myslim, že je to hloupost psát..to že nám to dr. řekne je jen tak pro info, pro jeho nějaký potřeby je to naprosto nepotřebnej údaj, a co když by se náhodou narodilo druhý pohlaví, tak proč to mít někde napsaný.. Myslim, že ani jeden z dr. co mi řikali pohlaví si to ani nikam k sobě nepsali.

lucie.krajcarova
•
27. bře 2009

V mojí průkazce to určitě není, když to ani doktorka pořádně neviděla 😉

kozlenka
•
8. dub 2009

Já mám v průkazce napsáno: "končetiny 4", tak možná to značí pohlaví 😀

kristi
•
8. dub 2009

tusim, ze jsem to tam po ultrazvuku mela namalovany, jako znak pro holku

helulicek
•
8. dub 2009

V průkazce to nemám a ani se mě doktorka neptala jestli víme pohlaví 😉 myslím, že to není důležitý...

mobina
•
8. dub 2009

V průkazce ne, ale doktorka to měla v kartě poznamenané.

wsmoulinkaa
•
8. dub 2009

já tam mám značku holčičky...ale ne přímo v průkajdě, ale mám tam připnutý papírek a tam to je..... 😉

mami.sk
•
20. dub 2009

ja som to v tehu preukaze nemala a my sme ani pohlavie nechceli vediet 😀