icon

Po rozchodu s přítelem jsem zjistila, že jsem těhotná .

tereza944
26. črc 2019

Ahoj holky. Mám tu takové téma, o kterých jsem četla snad všude. Ale potřebuji asi nějak poradit, uklidnit.
Je mi 30 let, mám dvě děti z předchozího vztahu. Tři roky jsem s přítelem, snažili jsme se o dítě. Poslední dobrou jsme to měli hodně špatne. On má dítě z předchozího vztahu, měli jsme hodně hádek. Bývalá mu dítě půjčovat nechce, on si to vybiji na mě.pak ji dokonce psal, že ji miluje, což mi i ona radostně napřeposlala. Dusoval se, že to napsal, aby ji nějak obmekcil, ale to je už jedno. Zpět k věci. Snažili jsme se o miminko a nedařilo se. Měli jsme spoustu hádek mezi sebou až jsme se rozešli. 24.6. Jsem naposledy menstruovala. Byly. Jsme od sebe dva měsíce, a já byla u kamaráda 26.6.a a trochu jsme popíjeli a asi víte jak to dopadlo. Neměla l jsem z toho dobrý pocit, ale stálo se, stalo. No a třetího jsme se k sobě vrátili s přítelem spali jsme spolu snad každý den. . . 19.7. Jsem si dělala clear blue test Digital a vyšel mi pozitivní 1-2tydny. Menstruaci mám pravidelnou. K doktorce jdu 13.8. Podle mých výpočtu a ovulace to je pritelovo, ale jsem z toho psychicky v háji. Prosím co si o tom myslíte. Hlavně ne do mě prosím. Mohu si za to sama. A výčitek a bolavou duši z toho mám už dost.

Strana
z2
priefi
26. črc 2019

3 roky se nedari a pak ulet a najednou je mimco.... mno... myslim, ze pritel otcem nebude. Kdyz tak testy otcovstvi to jisti 😉

tereza944
autor
26. črc 2019

@nazka také počkám na ultzv. Je to dost veliký rozdíl právě a to poznám. Vím, že tam je nějaká odchylka ale o deset dní se snad nesplete. I ten clear blue test Digital mi ukazoval že jsem 1 až 2 týdny a vychází to na mou ovulaci. Kdybych byla déle ukázalo by mi to více a těch 10 dní není zanedbatelných. Neřeknu kdyby to byly dva tři dny ale tohle už půjde poznat

tereza944
autor
26. črc 2019

@priefi nesnažili jsme se tři roky. Cca půl roku

priefi
26. črc 2019

@terezie96 ze by troll? Ale diskuze jede, to je ucel 😅

priefi
26. črc 2019

@zelenaesmolda vidim to stejne 😉

zelenaesmolda
26. črc 2019

@priefi
co konkretne? 🙂

pavla555
26. črc 2019

@werik153 to není tak jistý,,, Velkou roli hraje psychika a když se furt hádali a pak to z ní vše spadlo a je jim teď fajn... 🙂
A jinak bych taky zatím nic neříkala, teď budu drsná, ale ono se taky může stát, že to těhotenství nedopadne....

tereza944
autor
26. črc 2019

@pavla555 to je taky dost možný. Uvidím pak podle ultrazvuku. Jsem si na 90%jista, ze ovulace mi proběhla až kolem sedmého. Nikdy jsem neovulovala při MS. Uvidím co mi řekne doktorka. A máš pravdu, spadlo to ze mě. Těch půl roku jsme se předtím snažili. Jednou jsem byla těhotná ale bylo to zamlkle těhotenství. Od té doby jsem se k tomu neupinala.

2hanah
26. črc 2019

@werik153 Nemusí, znám takové případy, byla tam ta pauza, a pak spolu spali každý den, vášeň zpátky ve vztahu, dávám šance jejímu příteli, já poprvé otěhotněla přesně rok a měsíc od prvního snažení a další dvě děti vždy hned první měsíc snažení a jiný chlap tam nebyl, takže jasné to určo není.

priefi
27. črc 2019

@zelenaesmolda ze kdyz nekdo nekoho miluje, tak i kdyz se pohadaji, tak hned neleze nekomu jinemu do postele 😉

caverina
27. črc 2019

@zelenaesmolda zkus si nekdy zajit jen tak z legrace na seznamku a uvidis kolik je tam spokojenych chlapu z manzelstvim jako takovym ...jen to vzruseni jaksi uz pominulo a budes se divit🙂 jako jo...spatny to je...ale bohuzel realita🙂

zelenaesmolda
27. črc 2019

@caverina
umim si to predstavit,jenze spousta chlapu si treba jenom chce dokazat,ze by na tu zenskou meli,staci jim si jenom psat,ne vsem bohuzel

caverina
27. črc 2019

@zelenaesmolda tak ono i to psani je docela blby..

zelenaesmolda
27. črc 2019

@caverina
je,delal to muj ex,dneska bych to uz netolerovala a letel by jak namydleny blesk.

lery92
27. črc 2019

@zelenaesmolda no , historický moment...
Do písmene s tebou souhlasím.Ja to nemůžu vůbec pochopit tyhle příběhy .Odmítám se nad tím nějak vzrušovat .

Vím ale jednu věc :
Nevím jak bych s tíhou svědomí mohla v klidu spát ( v kůži autorky) ... Občas mám pocit , že moje svědomí váží nějak víc než svědomí jiných .A nebo je svět nějak zvrhlý .Páč jak píšeš - jsem zhrzena , opuštěná člověkem , kterého miluju a šup střih a ležím v posteli kamarádovi .Jako kamarádovi ještě ke všemu , fakt ?
A jsou opravdu na světě lidičky , co tvrdí , že se nic nestalo , chyba se vloudila a ,,hrát " si na rodinu je vlastně cesta nejmenšího zla?
No vau.

zelenaesmolda
28. črc 2019

@lery92
taky mi to hlava nebere,ja jsem v tomhle asi konzerva a neskacu do postele hned tak nekomu...

priefi
28. črc 2019

@lery92 @zelenaesmolda evidentne nas je tady vic tech konzerv. Taky nemuzu pochopit, jak nekdo napise, ze to je vlastne ok, ze to bylo v dobe pauzy, no wtf...

zelenaesmolda
28. črc 2019

@priefi
ja bych pochopila kdyby ta pauza trvala treba nekolik mesicu a vypadalo to,ze se k sobe uz nevrati ale par dni?to fakt nepochopim

priefi
29. črc 2019

@zelenaesmolda presne 😉 a alkohol neni polehcujici okolnost

ciccone
31. srp 2019

@zelenaesmolda a jak dlouho bys čekala .. rok? Já myslím, že 2mesice od rozchodu je dost dlouho a mohla předpokládat že je vztah u konce.
Zakladatelko jestli byl sex s kamarádem 2 DC tak myslím že je opravdu málo pravděpodobně, že je dítě kamarádovo.

zelenaesmolda
31. srp 2019

@ciccone
jak pro koho,pro me jsou dva mesice kratka doba

Strana
z2