Pohlaví dítěte podle stáří krve rodičů.
Tohle téma mě taky zajímá, chtěla jsem vyplnit dotazník, nevím, jestli je to tím, že mám otevřeno v mobilu, ale u datum narození maminky a tatínka je kalendář a proklikat se z dneska do roku 88 po měsících je celkem na dlouho 😖😁😁😖 po rokach mi to nejde
@barkasykorka přesně,taky jsme si to chtěla vyplnit,ale nebavilo mě milionkrát klikat 😉
Jde mi to v klidu i na mobilu, prekliknout na rok a pak měsíc. Ale nesedí mi to a ani nikomu koho znám
zkoušela jsem to s kámoškou kdysi a nesedí to vůbec. 🙂 Dcera by dle toho měla být kluk a syn zase dcera. Pak jsem to zkoušela ještě u mých rodičů a nevychází to ani u mě ani u bráchy. Dle mě je to blbost. 🙂 Někdo řekne, že mu to vyšlo. A někomu to zase nevychází. Prostě je to 50 na 50. 🙂
@barkasykorka
@chumlee71 klikněte na rok

Ahoj, měla bych na všechny malou prosbu, jestli byste mi nevyplnily krátký dotazník:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAAhQ...
jehož výsledky potom můžete najít na Fb. Určení pohlaví miminka podle výpočtu stáří krve obou partnerů je u nás v rodině už skoro tradice, ale setkávám se i s tím, že to někde nevychází. Protože jsem analytický typ, velmi by mě zajímalo, jak je to doopravdy a Vás třeba taky, jak moc to je trefné, či nikoli. Děkuji za pomoc při vyplňování dotazníku! A všem přeji hezký den 🙂