icon

Pohlaví podle hrbolku. Tipl by si někdo?

danzan
15. zář 2020

Ahoj, je tady někdo, kdo by si tipl určit pohlaví podle hrbolku? Vím, že tady takové diskuze již jsou ale jsou staršího roku, takže jsem proto založila novou diskuzi. Snad to nebude vadit. Nejdůležitější je samozřejmě zdravé miminko, jen mě hlodá zvědavost, tím jak sedím doma a nemám do čeho píchnout. 🤷😁😁

Pohlaví podle hrbolku. Tipl by si někdo?
Strana
z2
danzan
autor
2. říj 2020

Holky, kdyžtak se přidejte do skupiny na fb NUB THEORY, jsou tam holčiny, co se tím zabývají. Mě tiply všechny kluka a podle všeho kluka čekáme.😁 Tak to zkuste, jestli jste zvědavé. Je to tedy v aj ale boy or girl umí každý. 😁

lenka253
2. říj 2020

@danzan jeee dekuji❤️

lenka253
2. říj 2020

@danzan tak mi napsali, ze není vidět 😞 takže nic 😞

kopretina93
5. říj 2020

@danzan taky jsem to tam dala na dvě různé skupiny a jen teda po jednom komentáři, že holka 😃 čekala jsem trošku víc komentářů na to, že jich tam je tolik 😃

danzan
autor
6. říj 2020

Mě tam psalo asi 5 holek, že kluk. 😁 Jako někde je komentářů habaděj a někde jen třeba 1 no.. 🤷🤷

kopretina93
6. říj 2020

@danzan tak to jsem na tebe fakt zvědavá ,kdy máš ten další velký ultrazvuk? 😃

danzan
autor
7. říj 2020

@kopretina93 27.10. na něj jdu. 😁 Ale už mi kluka 2x potvrdili, tak si myslím, že ho potvrdí i teď. 😁

kopretina93
7. říj 2020

@danzan tak to už by měli vidět jasne 😃 já jdu teď 12.10. na kontrolu to bych měla být 16tt, tak jsem zvědavá jestli něco uvidí 😃

danzan
autor
7. říj 2020

@kopretina93 Jooo, tak dej pak vědět. 👍🏼🙂🙂

danzan
autor
13. říj 2020

@kopretina93 Tak jak u dr.? 🙂

kopretina93
13. říj 2020

@danzan ahojky všechno je v pořádku a vypadá to na holčičku 🥰 snad tam teda už nic nedoroste 😃 18.11 mám pak kontrolu ve 20tydnu 😊

danzan
autor
13. říj 2020

@kopretina93 Super, tak gratuluji. 🙂

klarrrinka
5. črc 2022

Ahoj holky, jaké pohlaví tipujete? Dr.říkala že to vypadá spíše na holku, tak jsem zvědavá.

Strana
z2