Pohlaví z ultrazvuku. Poznáte?
Ahoj holky, cetla jsem zde hodne dotazu a článku kde přikládate ultrazvuk a ptáte se jestli nekdo nepozna pohlaví miminka 🙂 tak se chci zeptat i já jestli nekdo neco nepozna 🙂

@zelenoockaa Nikdo nemusi startovat vesteckou kouli, ctu tady nekolik dotazu na toto tema tak nevidim duvod se nezeptat. Ptají se zde lidi i na hloupější dotazy.
no podle tehle fotky je to na 50% holka a na 50% kluk. z fotky z boku neurci pohlavi ani Copperfield.
A gratuluji! 🙂
Bohužel, ale vydrž. Mě pohlaví řekli v 17tt a pak už jen každou kontrolu potvrzovali. Uteče to a budeš to vědět také🍀
Nerekla jsi ani z jakeho to je tydne. Fotka je nekvalitni, maznuta a jeste z boku.. To ti fakt nikdo nevyvesti, ani kdyby na to leta studoval.. A i kdyby jo, budes tomu od nekoho pod prezdivkou z internetu verit? Asi moc ne, ze jo.
Jinak je to na 50% kluk.
@jajaci Být tebou si počkám až do 20tt, až to bude jistější ať pak nejsi zklamaná ze změny.
Ano poznám

To aby zase všichni nastartovali svoji věšteckou kouli. Tohle není absolutně k poznání, už kvůli tomu, že je miminko z boku a nejde tam nic vidět.